Департамент інфраструктури звітує

Департамент інфраструктури звітує

Інформуємо щодо проектів, які реалізує Департамент інфраструктури.

- №13 Облаштування дитячого та спортивного майданчиків з огорожами і вуличного освітлення між будинками №34 і №36 по вул.Миру - фактично завершено.

- №36 Облаштування зони відпочинку біля озера Дурова - виконано механічну очистку поверхні водойми, встановлено спортивне обладнання, урни та лавки, очікується дитячий майдачник та ще одна очистка водойми.

- №54 Облаштуння Веретинівського джерела - виконується зварювальня альтанки, у найближчий перспективі - її монтаж та облаштування даху.

- №6 Створення зони відпочинку біля водойми за адресою: м.Суми, Ганнівка, квартал №4 - облаштування пляжу виконано, закуплене обладнання (кабінки тощо), які будуть передані на зберігання квартальній (автору проекту) а встановлені наступного року.

- №7Відтворення екологічного об’єкту озера (гідрокар’єру) та облаштування зони відпочинку з Еко-елементами за адресою: вул. Сєдова, Баранівка - активна фаза робіт розпочнеться після повернення техніки, яка нині задіяна на полігоні зі складування ТПВ.

Нагадаємо, що ще два проекти - №51 Улаштування дитячого майданчика за адресою вул. Харківська, 25 та №60 Улаштування спортивного майданчика за адресою вул. Іллінська, 51В - вже виконані.