Сквер «Хімік» Відхилений остаточно

Доданий
01.08.2017
Номер
11
Благоустрій міста

Реконструкція скверу, яка буде включати: облаштовані пішохідні доріжки, місця для відпочинку (лави), урни для сміття, належне вуличне освітлення, дитячий майданчик та озеленення всього скверу.

Автор проєкту
Артем
Артем Кругляк
Бюджет
913 700 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Миру, 28, Сумська міська рада, Суми

Опис

Проблема (передумови, обґрунтування необхідності реалізації проекту)

На сьогоднішній день на території Хіммістечка немає належно облаштованих місць для відпочинку сімей з дітьми, молодих пар, людей похилого віку та всіх гостей і мешканців міста. Тому є нагальною потреба в облаштованих тротуарною плиткою пішохідних доріжках, добре освітленому сквері, місцях для відпочинку (лави) та сучасному дитячому майданчику.

Короткий опис проекту

Реконструкція скверу, яка буде включати облаштовані тротуарною плиткою пішохідні доріжки, місця для відпочинку (лави), урни для сміття, належне вуличне освітлення, дитячий майданчик та озеленення всього скверу.

Мета проекту

Основною метою проекту є створення належних умов для відпочинку сімей з дітьми, молодих пар, людей похилого віку, всіх мешканців та гостей міста. Реалізація даного проекту підвищить естетичний вигляд мікрорайону і міста в цілому.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

В разі реалізації проекту в мікрорайоні з’явиться сучасно облаштований сквер для відпочинку сімей з дітьми, молодих пар, людей похилого віку та всіх гостей і мешканців міста. Це дозволить покращити умови відпочинку, поліпшити естетичний вид мікрорайону та міста в цілому.

Для кого цей проект

Для всіх вікових категорій населення

Ключові показники оцінки результату проекту

Підвищення та покрашення умов відпочинку під час прогулянок. Поліпшення естетичного виду мікрорайону.

Тип проекту

загальноміський

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Департамент інфраструктури міста