Облаштування спортивного і дитячого майданчика та благоустрій двору по вул. Перекопська 12 Брав участь

Доданий
07.08.2017
Номер
22
Благоустрій міста

Проектом передбачається благоустрій прибудинкової території з облаштуванням сучасного дитячого і спортивного майданчику, створенням мощених пішохідних доріжок.

Автор проєкту
Олена
Олена Приймач
Бюджет
499 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Перекопська, 12, Суми

Опис

Проблема (передумови, обґрунтування необхідності реалізації проекту)

Вже багато років на прибудинковій території будинку по вул. Перекопській 12 відсутній дитячий ігровий і спортивний майданчик. За відсутності нормального місця для відпочинку діти змушені ходити гратися на сучасний дитячий майданчик, який розташований досить далеко, в іншому кварталі міста. Спортивні знаряддя на згаданому майданчику відсутні.
На даний час двір по вул. Перекопській 12 є прохідним. Реалізація проекту дозволить підвищити рівень комфорту і безпеку проживання мешканців двору, забезпечить створення зони відпочинку для дітей та умови для занять спортом для підлітків і дорослих, покращить естетичний вигляд центральної частини міста.

Короткий опис проекту

Проектом передбачається благоустрій прибудинкової території з облаштуванням сучасного дитячого і спортивного майданчику, створенням мощених пішохідних доріжок.

Мета проекту

Мета проекту полягає у підвищенні комфортності і безпеки проживання мешканців двору; створенні умов для активного фізичного розвитку і відпочинку як дітей, так і дорослих, що мешкають не лише у будинку, а й у найближчих будинках; реалізації ініціативи міської влади щодо створення євродворів.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Благоустрій подвір’я забезпечить підвищення безпеки мешканців шляхом огородження двору, а також дитячого ігрового і спортивного майданчику, дасть можливість долучитися жителям до здорового способу життя внаслідок встановлення і використання дитячого ігрового та спортивного майданчику, запобігти витоптуванню клумб і газонів за рахунок правильного розміщення пішохідних доріжок. У подальшому зусиллями мешканців можна буде підвищувати комфортні умови проживання.

Для кого цей проект

Жителі будинків по вул. Перекопська 12, Герасима Кондратьєва 16 та 18, а також жителі (діти і дорослі) інших будинків, що розташовані поруч.

Ключові показники оцінки результату проекту

Реалізація проекту дозволить збільшити рівень комфортності та безпеки мешканців, залучити їх до здорового способу життя шляхом організації активного фізичного відпочинку дітей та дорослих.

Тип проекту

локальний

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Департамент інфраструктури міста