Облаштування дитячого спортивно-ігрового комплексу "Чемпіон" по вул. Засумська, 14 Брав участь

Доданий
10.08.2017
Номер
33
Здоровий спосіб життя

Облаштування сучасного дитячого спортивно-ігрового комплексу для активного фізичного розвитку і відпочинку дітей різного віку та їх батьків, проживаючих у шести багатоповерхових малосімейних будинках по вул. Засумській.

Автор проєкту
Лідія
Лідія Яркова
Бюджет
479 299 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Засумська, 14, Суми

Опис

Проблема (передумови, обґрунтування необхідності реалізації проекту)

На території біля багатоквартирних будинків № 12 А, 12 Г, 14, 16 Б та № 16/5 по вул. Засумській та № 5 по вул. Я. Мудрого не має жодного сучасного дитячого майданчика, де б дітлахи з батьками могли займатися оздоровленням та розвиваючими іграми. Між будинками № 14 та 16 Б знаходиться територія колишнього дитячого майданчика, на якій знаходиться декілька старих гойдалок. Звичайно цього не достатньо для такого великого житлового району, тим паче що ці будинки являються малосімейними і в них проживає багато дітей різного віку.

Співавтори

Коваленко Тетяна Олегівна

Короткий опис проекту

Облаштування сучасного дитячого спортивно-ігрового комплексу для активного фізичного розвитку і відпочинку дітей різного віку та їх батьків, які проживаючих у багатоповерхових малосімейних будинках по вул. Засумській.

Мета проекту

Мета проекту «Облаштування дитячого спортивно – ігрового комплексу «Чемпіон» по вул. Засумська, 14» полягає у створенні умов для активного фізичного розвитку і відпочинку дітей різного віку та їх батьків, що мешкають у шести багатоповерхових малосімейних будинках.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

В разі створення дитячого спортивно-ігрового комплексу «Чемпіон», на прилеглій території шести багатоповерхових малосімейних будинків по вул. Засумській з’явиться сучасно облаштований майданчик для відпочинку та оздоровлення малечі та їх батьків. Це дозволить покращити умови відпочинку дітей разом з батьками, підвищити безпеку, поліпшити естетичний вид території та сприяти формуванню здорового способу життя дітей та дорослих.

Для кого цей проект

Цей проект розрахований на дітей різного віку та дорослих, які мешкають у 6 багатоповерхових малосімейних будинках по вул. Засумській.

Ключові показники оцінки результату проекту

Втілення у життя проекту «Облаштування дитячого спортивно – ігрового комплексу «Чемпіон» по вул. Засумська, 14» дозволить:
- збільшить рівень охоплення дітей різного віку та дорослих фізкультурою та спортом;
- підвищить рівень комунікативних навичок у спілкуванні дітей з однолітками та дорослими під час спільних ігор;
- підвищить безпеку дітей під час гри та заняттям фізкультурою на сучасно облаштованому дитячому спортивно – ігровому майданчику;
- поліпшить естетичний вигляд території в цілому.

Тип проекту

Локальний

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління капітального будівництва та дорожнього господарства