Облаштування Ролледрому біля озера Дурова Брав участь

Доданий
21.08.2017
Номер
77
Здоровий спосіб життя

Облаштування зони відпочинку, створення ролердрому для катання на велосипедах, роликах та скейтбордах. А також використовувати для організації конкурсів та промоакцій різного роду (парк біля озера Дурова)

Автор проєкту
Любов
Любов Ніконорова
Бюджет
990 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Паркова вулиця, Сумська міська рада, Суми

Опис

Проблема (передумови, обґрунтування необхідності реалізації проекту)

На сьогоднішній день в м. Суми немає жодного організованого даного типу майданчика, потреба в якому постійно зростає. Проект вирішує проблему стихійного вибору даними верствами населення місць свого збору і проведення часу.

Співавтори

Анастасія Скіданова

Короткий опис проекту

Облаштування зони відпочинку, створення ролердрому для катання на велосипедах, роликах та скейтбордах. А також використовувати для організації конкурсів та промоакцій різного роду (парк біля озера Дурова)

Мета проекту

Основною метою створення ролледрому є піклування про здоровий спосіб життя та дозвілля мешканців мікрорайону та прилеглих до нього територій.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Облаштування ролледрому відповідним сучасним обладнанням дасть можливість покращити організацію фізкультурно-спортивної, культурної роботи в мікрорайоні, місті.

Для кого цей проект

Реалізація даного проекту надасть можливість мешканцям мікрорайону та міста змістовно, цікаво проводити дозвілля.

Ключові показники оцінки результату проекту

Підвищення рівня охоплення мешканців району культурою та спортом. Пропаганда здорового способу життя. Створення сучасного спортивного осередку для зміцнення та збереження здоров'я, дозвілля.
Реалізація даного проекту матиме значний соціальний ефект, який виявлятиметься у створенні належних умов для духовного, інтелектуального, спортивного та творчого розвитку дітей, молоді та мешканців різного віку. Економічна спрямованість проекту полягає у забезпеченні ефективного використання коштів місцевого бюджету на розвиток культури та спорту.

Тип проекту

загальноміський

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Департамент інфраструктури міста