Ми - за футбол! Відхилений

Доданий
22.09.2018
Номер
14
Здоровий спосіб життя

Майданчик для гри з міні футболу потребує удосконалення. Це – штучне покриття поля. Реалізація проекту дасть можливість займатися футболом дітям та іншим мешканцям мікрорайону. Футбол сприяє збереженню і зміцненню здоров’я, розвитку основних фізичних якостей. Цей найпопулярніший вид спорту охоплює усі верстви населення: ним займаються діти, підлітки, молодь, люди похилого віку та з інвалідністю.

Автор проєкту
Бюджет
366 681 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Ахтирська, 33, Суми

Опис

Проблема

Покриття футбольного поля, яке знаходиться на території КУ Сумської ЗОШ № 27, має незадовільний стан, що є травмонебезпечним для учасників гри з футболу. Слід зауважити, що реалізація проекту з удосконалення футбольного поля дасть можливість експлуатувати його протягом світлового дня, незалежно від пори року.

Мета проекту

Основною метою проекту є створення умов для гри у міні-футбол та зменшення негативного впливу «вулиці», гаджетів на підростаюче покоління та популяризація здорового способу життя.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

З метою удосконалення майданчика для гри з міні-футболу буде замінене штучне покриття поля. Для дітей та інших жителів мікрорайону буде створено сучасне та безпечне для фізичної активності футбольне поле. На даний момент аналогічне поле у мікрорайоні відсутнє, тому реалізація проекту є необхідним та важливим питанням. Для його вирішення треба удосконалити поле розміром 359,22 м2 (23,9*15,03м). Це реалізується шляхом заміни синтетичної трави Profoot 361 м2 з застосуванням матеріалів, вказаних у бюджеті проекту та виконанням суміжних з цим робіт. Прорахунок вартості втілення даного проекту у життя здійснено одним зі столичних фахових підприємств.

Для кого цей проект

Футбольним міні-полем мажуть користуватися, в першу чергу, діти шкільного віку та молодь. Також майданчик може бути використаний для проведення дитячих спортивних змагань, тренувань, змагань з міні-футболу.

Ключові показники оцінки результату проекту

1. Створення умов для проведення занять та змагань з міні-футболу.
2. Популяризація здорового способу життя та залучення до спорту учнів та батьків, a також мешканців мікрорайону різного віку.
3. Зменшення часу перебування дітей перед комп’ютерами та з гаджетами, що на сьогодні є великою проблемою.
4. Зниження рівня травмування, зацікавленість дітей проводити дозвілля активно, з користю для здоров'я.

Я особа, яка не зареєстрована у м.Суми

Ні.
проживаю

Фотографії