Дитячий майданчик "Мрія малюка " Реалізований

Доданий
24.09.2018
Номер
17
Здоровий спосіб життя

Замість старого зруйнованого дитячого майданчику створити для наших малюків куточок власного відпочинку та розвитку, який принесе позитивний настрій та посмішку дітям.

Автор проєкту
Сергій
Сергій Головань
Бюджет
721 326 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
просп. ім. Лушпи Михайла, 39, Суми

Опис

Проблема

На сьогоднішній день виникає гостра потреба у створенні умов для розвитку підростаючого покоління. Нереалізація данного проекту призведе до того, що нащі діти і надалі будуть гратися в необлаштованому подвір'ї на старих, небезпечних елементах дитячого майданчика. Реалізація данного проекту дозволить уникнути травмованості дітей, сприятиме відпочинку дітей на свіжому повітрі, підвищенню рівня їх фізичної та загальної культури, вирішить проблему незайнятості дітей.
Проект покликаний створити простір, де б батьки могли проводити час зі своїми дітьми, грати з ними в рухливі ігри.

Мета проекту

Забезпечення належного рівня відпочинку та фізичного розвитку дітей шляхом облаштування сучасного ігрового дитячого майданчика.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Пропоную побудувати сучасний, зручний та безпечний дитячий майданчик для ігор та занять спортом для впровадження здорового способу життя. Тому що чисельність дітей зростає, а належного місця для їхнього дозвілля та відпочинку не вистачає.
Поданий проект створе для наших малюків та дітей з сусідніх дворів куточок власного відпочинку та розвитку, який подарує їм позитивний настрій, посмішку та дозволить їм більше часу проводити на свіжому повітрі.

Для кого цей проект

Для всіх дітей різних вікових категорій та їх батьків.

Ключові показники оцінки результату проекту

Дитячий майданчик дозволить зробити ігри дітей корисними і активними, правильно організувати прогулянки. Діти назавжди забудуть про нудьгу, якщо у них з'явиться упорядкований дитячий майданчик. Він приноситиме задоволення та стане розвиваючим інструментом для дитини будь-якого віку, особливо для малюків.

Я особа, яка не зареєстрована у м.Суми

Ні.
проживаю

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Департамент інфраструктури міста