Громадський простір «Весільний сквер» Брав участь

Доданий
25.09.2018
Номер
21
Благоустрій міста

Облаштування скверу для проведення урочистих заходів, подій, родинних свят, весільних фотосесій. Сквер поєднає в собі декоративні архітектурні об`єкти - Альтанку, ковані арки, лави, фотозони, територія скверу облаштується зеленими насадженнями, квітниками, перголами з плетучими квітами, які будуть яскравою прикрасою для весільних фотосесій молодят та затишним куточком для відпочинку мешканців.

Автор проєкту
Бюджет
1 437 859 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Герасима Кондратьєва вулиця, 146/1, Сумська міська рада, Суми

Опис

Проблема

Палац одруження в м. Сумах - це мрія багатьох молодят, їх батьків та мешканців нашого міста.
Бажання кожної нареченої - бути найкращою, найвродливішою, найщасливішою. Наречений та батьки пілкуються про те, щоб важливі миті життя, такі як одруження та весілля, запам'ятались надовго, щоб діти, онуки та правнуки мали змогу милуватися світлинами щасливих молодят через багато років.
На превеликий жаль в нашомі місті немає Палацу одруження, а існують лише два заклади Реєстрації Актів Громадського Стану (далі - РАГС), що розташовані на перших поверхах багатоквартирних будинків. Ковпаківський відділ РАГСу, що в центрі міста, та Зарічний відділ, розташований за адресою вул. Герасима Кондратьєва, 146/1.
Якщо в першому велике значення має зручне розташування в центрі міста: наявність історичних пам’яток, контактних скульптур, наявність фотозон для молодят, то Зарічний відділ взагалі нічого не пропонує окрім самого приміщення.
На даній локації майже відсутні об'єкти інфраструктури, які б могли створити урочисту атмосферу, святковий настрій на згадку про створення нової родини і важливих подій в житті молодят.
Частково розпочаті заходи з благоустрою даної території, але він не має завершеного характеру та цілісності об'єкту.

Мета проекту

- Благоустрій території прилеглої до Зарічного РАГСу м.Сумах;
- Облаштування зони культурного дозвілля;
- Створення архитектурного ансамблю, що слугуватиме багатьом поколінням сумчан в найголовніших подіях їхнього життя;
- Фотосвітлини урочистих сімейних подій у Весільному сквері нагадуватимуть людям, що свою родину вони створили саме в Сумах;
- Підвищення культурного та естетичного рівнів урочистих сімейних подій стане запорукою міцної родини сумчан, а також гарним стартом нових сімейних традицій і увічненням родинних цінностей.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Естетичний вигляд Зарічного РАГСу м. Сумах потребує позитивних змін. Будівництво Весільного скверу має створити комфортні умови для народження нових родин багатьох поколінь сумчан. Разом з тим сквер стане зоною відпочинку для всіх жителів міста, а насамперед родин з дітьми.
Перші кроки родини починаються в РАГСі, і саме від тих умов в яких родина вступила на весільний рушник залежить подальше подружнє життя, щастя, радість, позитивні емоції, народження майбутніх поколінь.
Цей проект має бути реалізований, тому що створення нової родини за умови краси, комфорту, затишку може започаткувати бажання молодих людей утворювати нові і нові родини, народжувати дітей.

Для кого цей проект

Для молодят, що вирішили створити нову сім’ю;
Для мешканців та гостей міста;
Для мешканців мікрорайону Герасима Кондратьєва

Ключові показники оцінки результату проекту

Соціальні показники:
- Реалізація соціальних потреб суспільства, громади, інтересів кожної родини щодо якісних та комфортних умов заходів реєстрації актів громадського стану;
- Збільшення кількості родин, що можуть укласти шлюб в Зарічному РАГСі;
- Створення нового об’єкту благоустрою, що стане весільною візитівкою міста та об'єктом промоції Сум;
- Культурно-естетичне виховання молоді щодо започаткування родинних цінностей та нових сімейних традицій

Я особа, яка не зареєстрована у м.Суми

Ні.
постійно проживаю

Фотографії