Здорова дитина - міцна країна Брав участь

Доданий
26.09.2018
Номер
23
Здоровий спосіб життя

Проект "Здорова дитина - міцна країна" включає спортивний майданчик для ігрових видів спорту з огорожею та місцем для відпочинку (лавочками).

Автор проєкту
Валентина
Валентина Соболь
Бюджет
302 200 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Харківська, 25, Сумська міська рада, Суми

Опис

Проблема

Проект надає великі можливості для активного та здорового проведення часу на свіжому повітрі для дітей різних вікових груп. Для батьків з малечею забезпечуються не тільки умови для комфортного відпочинку та спілкування, а йбезпечне місце для ігор маленьких дітлахів. Діти шкільного віку отримають чудовий майданчик для ігрових видів спорту, що дозволить їм корисно проводити час за будь-якої пори року.

Мета проекту

Основна мета проекту створити умови дітям шкільного віку для занять ігровими видами спорту. У нашому дворі відсутній облаштований майданчик для ігрових видів спорту - і це змушує дітей грати в небезпечних і непристосованих для цього місцях.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Пропонується створення спортивного майданчика для активного відпочинку, який включає гімнастичну зону, має огорожу та місце для відпочинку. Гімнастичний майданчик надасть дітям чудові умови для занять фізкультурою та спортом, а також відпочинку.

Для кого цей проект

В разі створення проекту з'явиться облаштований майданчик для спортивних ігор, занять фізкультурою та відпочинку дітей різного віку.

Ключові показники оцінки результату проекту

Ключовими показниками оцінки результату проекту є рівень охоплення дітей фізкультурою та спортом. Це дозволить покращити умови відпочинку дітей та їх батьків, підвищити безпеку та поліпшити естетичний вид нашого двору.

Я особа, яка не зареєстрована у м.Суми

Ні.
Постійно проживаю