Питнi фонтанчики в громадських місцях міста Суми Брав участь

Доданий
27.09.2018
Номер
32
Благоустрій міста

Питнi фонтанчики - невiд'емна складова будь-якого комфортного громадського простору. Встановлення фонтанчиків допоможе частково задовільнити потребу мешканців міста у питній воді в теплу пору року.
Особливо це актуально в місцях великого скупчення людей, де найчастіше проводять своє дозвілля сумчани та гості нашого міста.

Автор проєкту
Бюджет
564 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Тараса Шевченка проспект, Сумська міська рада, Суми

Опис

Проблема

У нашому місті відсутня будь-яка система подачі простої питної води в громадських місцях та зонах відпочинку. В спекотний літній день пити хочеться часто, рятуються люди звичайно бутильованої водою, але джерела питної води сильно полегшили б життя всім без вийнятку сумчанам та гостям міста. Впершу чергу страждають від нестатку води в громадських містах, люди похилого віку, в яких часто піднімається тиск, малі діти та люди з інвалідністю, які не завжди мають змогу потрапити навіть в магазин. В кешенях не завжди є гроші, щоб купити собі води, а зневоднення вкрай небезпечна річ для організму. Місто Суми позиціонує себе, як спортивне місто, в якому зростають професійні кадри, тому важливо забеспечити питною водою місце, де займаються спортом ті, хто обрав здоровий спосіб життя.

Мета проекту

Задоволення потреб у питній воді мешканців міста, особливо дітей, людей похилого віку, людей з інвалідністю та молоді під час відпочинку та занять спортом, щоб сумчани та гості міста могли вгамувати спрагу спекотного дня.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Питнi фонтанчики - невiд'емна складова будь-якого комфортного громадськогопростору. Зараз вiдпочиваючi не мають змогу втомувати спрагу.
Ми пропонуемо облаштувати чотирі загальнодоступнi мiсця для пиття, що працюватимуть в теплу пору року, а саме :
1. Прокласти труби водопроводу та каналізації по вул Прокоф'єва (Легкоатлетичний манеж) та встановити питний фонтан.
2. Прокласти труби водопроводу та каналізації по вул Театральна поряд з Альтанкою та встановити питний фонтан.
3. Прокласти труби водопроводу та каналізації (Покровський свер) на Покровській площі поруч з фонтаном та встановити питний фонтан.
4. Прокласти труби водопроводу та каналізації по пр Шевченнко (Парк Казка) та встановити питний фонтан.
Ми вирішили обрати саме ці об'єкти, бо вони є на місцях масового скупчення людей.
***
Після оцінки та аналізу проекту вирішено зосередитися на парку Казка та прилеглої до неї території.

Для кого цей проект

Проект створюється для сумчан та гостей міста.

Ключові показники оцінки результату проекту

Встановлення та підключення чотирьох питних фонтанів із системою фільтрації в місті. В "час пік" приблизна кількість мешканців міста в районі встановленого фонтана може перебувати від 200 до 300 осіб.

Я особа, яка не зареєстрована у м.Суми

Ні.
Постійно проживаю та працюю у м.Суми

Фотографії