Наш сквер Реалізований

Доданий
27.09.2018
Номер
34
Благоустрій міста

Створення скверу у вигляді пішохідної зони та зони відпочинку для всіх верств населення по вул. Роменська біля будинку №88

Автор проєкту
Бюджет
1 495 560 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Роменська, 88, Ковпаківський, Суми

Опис

Проблема

Під руйнівним впливом часу пішохідна зона вулиці міста втратила свій не тільки вигляд але й функціональне призначення - наразі тротуар слугує додатковим під'їздом автомобілів до місцевих офісів, магазинів тощо, благоустрій перебуває в занедбаному стані, а територія схильна до рекреаційних функцій - марно простоює і не відповідає своєму призначенню

Мета проекту

Дана територія є пішохідною зоною, принаймні такою повинна бути. Необхідно створити зелений коридор комфортного відпочинку людей абсолютно всіх вікових категорій та груп населення. В умовах гострої нестачі зелених зон і громадських просторів для відпочинку і дозвілля в даному районі дуже важливо створити сквер і наповнити його актуальною інфраструктурою. Вулиця Роменська є одною з головних транспортних артерій міста, тому створення нового пішохідного скверу прикрасить обличчя європейського міста Суми з сучасними тенденціями його розвитку.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Проведення робіт з благоустрою території, а саме - демонтаж існуючого твердого покриття, створення пішохідних доріжок, відновлення газону, влаштування сучасного освітлення, урн для сміття, лавок, зон відпочинку, зелених насаджень, огородження .

Для кого цей проект

Сквер є загальнодоступним для людей різного віку і груп населення. Його актуальність розповсюджується як на мешканців цього району так і на всіх інших громадян міста і його гостей.

Ключові показники оцінки результату проекту

Цей проект враховує інтереси як мешканців даного району так і інших громадян міста. Його зелені насадження позитивно вплинуть на екологічні показники району, благоустрій території сприяє покращенню соціальної складової громадян, надав їм простір для відпочинку та комфортного дозвілля, а візуальна та естетична привабливість скверу прикрасить одну з головних вулиць міста і отримає найвищу оцінку в рекреаційному розвитку обласного центру.

Я особа, яка не зареєстрована у м.Суми

Ні.
постійно проживаю

Фотографії