Універсальний спортивний майданчик зі штучним льдом (вул. Кондратьєва, 160) Відхилений

Доданий
28.09.2018
Номер
37
Здоровий спосіб життя

В рамках реалізації проекту передбачено обладнання спортивного майданчика зі штучним покриттям (синтетичний лід), де буде створено хокейну площадку для гри в хокей та катання на ковзанах. Планується вирівняти територію майданчика, встановити штучне покриття, огорожу, ворота.

Автор проєкту
Богдан
Богдан Пинчук
Бюджет
749 600 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Кондратьєва (Кірова), 160, Суми

Опис

Проблема

Відсутність спортивних майданчиків зі штучним покриттям, а саме синтетичним льодом для гри в хокей та катання на ковзанах.
Низький рівень займання молоддю фізкультурою та спортом.

Мета проекту

Основною метою проекту є створення умов для гри у хокей, катання на ковзанах, популяризація здорового способу життя. Організація дозвілля дітей. Розвиток фізичних і духовних якостей особистості дитини.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Облаштування універсального спортивного майданчика, де буде створена хокейна площадка. В хокей можна буде грати не тільки взимку, а і влітку, та кататися на ковзанах. Планується вирівняти територію, встановити огорожу, ворота, щити. Розмір майданчикку 20х10 м.
Це дасть можливість реалізувати мету проекта, дозволить більше активніше дітям, мешканцям мікрорайону, покращити здоров'я. В здоровому тілі - здоровий дух!

Для кого цей проект

Спортивним майданчиком можуть користуватися, діти шкільного віку та молодь. Також майданчик може бути використаний для проведення дитячих спортивних змагань, тренувань.

Я особа, яка не зареєстрована у м.Суми

Ні.
проживаю

Фотографії