Велосипедні станції самообслуговування Брав участь

Доданий
13.09.2018
Номер
4
Благоустрій міста

Станція самообслуговування призначена для самостійного ремонту або обслуговування велосипеду та іншої колесної техніки (дитячі та інвалідні візки, скейти, роликові ковзани тощо). Вона має базовий набір інструментів для дрібного ремонту, насос для накачування коліс та зручний пристрій для фіксації велосипеду.

Автор проєкту
Валерий
Валерий Заболотный
Бюджет
579 785 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Суми, Суми

Опис

Проблема

В зв’язку з високим рівнем зростання популярності велосипеду та наявності великої кількості людей з дитячими візками у нашому місті, виникає проблема з елементарним обслуговуванням цієї колесної техніки. Проблема полягає у відсутності можливості негайного усунення дрібних несправностей цілодобово та безкоштовно.

Мета проекту

Забезпечити мешканців нашого міста вільним доступом до можливості самостійного ремонту: накачати колеса або перевірити тиск, налаштувати велосипед або іншу колесну техніку, безкоштовно та цілодобово.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Пропонується встановити станції самообслуговування у різних місцях нашого міста, а саме: в центрі та макрорайонах враховуючи відстань та плотність населення. Цей проект надасть можливість скористатись спеціальним інструментом людям, у яких він відсутній, або якщо проблема виникла раптово. Станція самообслуговування буде вкомплектована універсальним насосом з манометром, набором необхідних ключів, викруток та іншим інструментом, який потрібен для усунення дрібних несправностей. Вона дасть можливість, наприклад, відрегулювати гальма, перемикачі передач, підкачати колесо або замінити камеру, тощо.

Для кого цей проект

Проект розрахований для всіх жителів та гостей міста, які користуються велосипедним транспортом, для людей з обмеженими можливостями, для батьків, які прогулюються містом з дітьми у візках, а також для любих користувачів мілкого колісного транспорту.

Ключові показники оцінки результату проекту

Цей проект сприятиме популяризації велосипеду як екологічного транспортного засобу. Пропагандує здоровий спосіб життя, який сприяє покращенню загального рівня здоров’я у громадян. А також збільшить кількість велосипедистів вулицями нашого міста.

Я особа, яка не зареєстрована у м.Суми

Ні.
народився у м.Суми, навчався, постійно проживаю.

Фотографії