Освітній STEM-центр «IT-потенціал» на базі школи №4 Брав участь

Доданий
29.09.2018
Номер
45
Освіта

Залучення учнівської молоді (віком 10-17 років), учителів, батьків та всіх бажаючих до створення освітнього осередку на базі КУ Сумська ЗОШ І-ІІІ ст. №4 ім. О. Аніщенка.

Автор проєкту
Бюджет
475 400 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Петропавлівська, 79, Суми

Опис

Проблема

Сьогодення диктує нам потребу у висококваліфікованій, технологічно та інтелектуально розвиненій молоді. Здатної до здійснення аналізу, дослідження та використання технологічних засобів у своїй практичній та повсякденній діяльності. Молоді свідомо направленої на саморозвиток, розбудову власного міста, області та країни.
Сучасний рівень забезпечення навчальних закладів технологічним та дослідницьким обладнання унеможливлює якісне розкриття потенціалу наших дітей.

Мета проекту

інтелектуальний розвиток учнів (проведення досліджень, критичного аналізу, створення власних інтелектуальних продуктів, формування особистого погляду на модернізацію нашого міста); самореалізація; лідерство; профорієнтація.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Практика реалізації елементів STEM-освіти у поєднанні з використанням сучасного технологічного обладнання на базі початкового відділення Комунальної установи Сумська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 4 імені Олександра Аніщенка в 2017-2018 навчальному році довели. Потенціал сучасної учнівської молоді вищий за рівень технологічного оснащення шкільного сьогодення.
Рішенням існуючої ситуації ми вбачаємо у створенні на базі Комунальної установи Сумська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 4 імені Олександра Аніщенка (закладу який має 100 річну історію) освітнього STEM-центру «Технологічно-інтелектуальне майбутнє Сумщини». Оснащеного сучасними цифровими лабораторіями з фізики, хімії, біології. Датчиками вимірювання та програмованими роботами.
Поєднання технічного обладнання, натхнених учителі, креативних учні та свідома батьківська громада разом створюватимуть атмосферу зростання і розвитку нашої молоді, області та нашої країни.

Для кого цей проект

Наш проект створено для учнівської молоді віком від 10 до 17 років, науково-педагогічних співробітників, учителів, батьків, громадських організацій та об’єднань. Маючих бажання долучитись до формування молоді здатної до аналізу, досліджень, критично мислення та розбудови нашої Сумщини.

Ключові показники оцінки результату проекту

Контингент задіяних учнів, вчителів, науковців, батьків та соціальних організацій. Розробка досліджень на соціальні, побутові та об’єктивні теми. Створення та реалізацію соціальних ініціатив, грандів та проектів. Виховання учнівської молоді здатної до Аналізу, досліджень, критично мислення та розбудови нашої Сумщини.

Я особа, яка не зареєстрована у м.Суми

Ні.
проживає

Фотографії