Дитячий майданчик Цитадель (вул. І.Сірка 18 та просп. М.Лушпи 7) Реалізований

Доданий
30.09.2018
Номер
57
Здоровий спосіб життя

Проект передбачає створення дитячого майданчика у дворі будинків по вул. І.Сірка 18 та просп. М.Лушпи 7 з метою організації дозвілля дітей дошкільного, молодшого шкільного віку, старшого шкільного віку та дорослих мешканців.

Автор проєкту
Бюджет
750 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
просп. ім. Лушпи Михайла, 7, Суми

Опис

Проблема

На прибудинковій території будинків за адресою просп.М.Лушпи 7 та вул.І.Сірка 18 незабезпечено належного благоустрою. Це густо населений район міста з великою кількістю дітей та молоді, дозвілля яких не забезпечено на необхідному рівні.
Не зважаючи на те, що на вище зазначеною адресою вже є дитячий майданчик, але він не в повній мірі може забезпечити потреби всіх мешканців.

Мета проекту

- Створення умов для відпочинку.
- Організація дозвілля дітей.
- Розвиток фізичних і духовних якостей особистості дитини.
- Пропаганда здорового способу життя.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Для вирішення вище описаних проблем пропонуємо модернізувати вже існуючий дитячий майданчик та додатково встановити нові елементи із забезпеченням відповідного благоустрою прибудинкової території.

Для кого цей проект

Даний проект орієнтований на дітей та молодь,які проживають за адресами буд. 7 по просп. М. Лушпи та буд. 18 по вул. І.Сірка, атакої мешканців прилеглих територій.

Ключові показники оцінки результату проекту

Основним показником якості реалізації проекту є соціальний, оскільки втілення цього проекту в життя охопить велику молоді та дітей і надасть їм змогу вільного та рівного доступу до можливості забезпечення здорового способу життя, дозвілля, спілкування.

Я особа, яка не зареєстрована у м.Суми

Ні.
постійно проживаю

Відповідальні підрозідли

Департамент інфраструктури міста

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Департамент інфраструктури міста

Фотографії реалізованого проєкту