Сквер "Бузковий бульвар" від тяглового мосту в бік Центрального ринку Брав участь

Доданий
05.10.2018
Номер
69
Благоустрій міста

Проект спрямований для того, щод в сквері були пішохідні доріжки, в тому числі для людей з особливими вадами. Проект спрямований для розвитку мешканців (дітей та дорослих) нашого міста. В сквері повинні бути зелені насадження (дерева, бузок, квіти).

Автор проєкту
Катерина
Катерина Кошелевська
Бюджет
1 498 100 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Гулака-Артемовського вулиця, Сумська міська рада, Суми

Опис

Проблема

Проблема в тому, що в цьому районі вже немає де вийти, щоб відпочити. Всі мешканці приватного сектору та багатоповерхових будинків вулиць: Засумська, Гулака-Артемовського, Лермонтова, Реміснича, Холодногірська, Н.-Холодногірська, Кіровоградська, Металургів, л. Бикова, Промислова. Це єдине місце, куди виходять на прогулянку дитсадочки, школи, ПТУ. Єдина зелена зона в цьому районі, куди можуть вийти відпочити люди.

Мета проекту

Пріоритети - це люди нашого міста, і цілі - розвивати наше місто, щоб люди та наші діти, онуки могли займатися спортом та відпочинком.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Пропонуємо встановити сучасне вуличне освітлення, розбити пішохідні доріжки та велодоріжки, встановити спортивні майданчики для дітей та дорослих, зелені насадження, бузок. квіти. Якщо проект буде реалізовано, на що ми сподіваємось, то люди зможуть займатися спортом, відпочивати, зміцнювати та підтримувати стан свого здоров'я. Мами з новонародженими дітками, пенсіонери, інваліди зможуть відпочивати.

Для кого цей проект

Всі групи мешканців зможуть користуватись в разі реалізації цього проекту. Від мам з новонародженими дітками до людей похилого віку.

Ключові показники оцінки результату проекту

Реалізація цього проекту може досягнути результатів того, що наші діти зможуть більше займатись спортом (на кожен в цей час зможе платити кошти для занять в приватному спортивному залі) на свіжому повітрі і без зайвих витрат коштів - чого зараз бракує. ПТУ та школи проводять змагання вже зараз, дитсадочки виходять на прогулянку. Реалізація проекту сприятиме розвитку наших мешканців та йти вперед нашому місту.

Я особа, яка не зареєстрована у м.Суми

Ні.
Проживаю