Аренда автомобилей (каршеринг) Відхилений

Доданий
18.09.2018
Номер
7
Інше

Ідея передбачає організацію діяльності послуг з надання машини в оренду. Метою данного проекту э полегшити пересування по місту сумчанам а також туристам, цим же спростити життя населення і наблизити місто Суми до європейського рівня життя.

Автор проєкту
Вадим
Вадим Маховицький
Бюджет
1 250 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Проблема

В зв’язку з високим рівнем зростання популярності маршрутних автобусів та наявності великої кількості сумчан а також туристив в тому числі студентів у нашому місті, виникає проблема у переповнені маршрутних транспортних засобів. Проблема полягає у відсутності альтернативних способів пересування.

Мета проекту

Забезпечити мешканців нашого міста а також приїжджим людям вільний доступ до можливості самостійного керування автотранспортом, з метою полегшити пересування по місту.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Пропонується встановити прокат автомобилей у нашому місту. Прокат авто - відмінне рішення, як для самостійної подорожі, так і для поїздок по рідному місту. Купівля машини є досить клопіткою справою, до того ж в великим містах виникають проблеми з паркуванням і пошуком гаража. Послуга прокату авто має безліч плюсів, серед, яких:
Можливість не залежати від громадського транспорту.
Відсутність необхідності підлаштовувати свій графік під розклад автобуса.
Громадський транспорт може бути старим і некомфортним. Напрокат же можна взяти нове авто з кондиціонером і клімат контролем.
Замовлення машину онлайн дозволяє не приїжджати в офіс компанії, обраний транспорт буде чекати біля готелю, аеропорту або торгового центру.

Для кого цей проект

Цільова аудиторія і її потреби
Недовго думаючи, можна виділити наступні сегменти цільової аудиторії і їх потреби:

Приїжджі (туристи) - для них важливо місце розташування офісу (вони не завжди знають місто), можливості поїздок по країні, наявність гарантій від поломок і т.д.
Тимчасово залишилися без автомобіля - їм важливо максимально швидко отримати автомобіль. Бажано максимально дешево.
Весілля і корпоративи - їм потрібен певний клас автомобіля, його місткість і мінімальний термін оренди (приїхати-виїхати). Часто беруть разом з водієм
Бізнесмени - важливий клас автомобіля, чистота в салоні і зовні. Часто беруть на переговори. Можуть взяти разом з водієм.
Ті, хто придивляється до покупки - їм потрібна конкретна машина конкретного року випуску, щоб подивитися, чи комфортно в ній буде, чи зручно і т.д.
Відряджені - для них важливі документи, що підтверджують факт оренди автомобіля.
Сім'ї - для виїзду на природу, відпочинок. Для них важлива місткість автомобіля

Я особа, яка не зареєстрована у м.Суми

Ні.