Che Fest: фестиваль чесної, сучасної, своєчасної української музики Відхилений

Доданий
05.10.2018
Номер
71
Культура та туризм

Фестиваль «Чехов фест» за 6 років існування став одним із головних брендів міста та соціокультурним явищем на теренах України. Настав час збільшувати масштаби та відкривати нові горизонти. Che Fest: фестиваль чесної, сучасної, своєчасної музики, що пройде на площі Незалежності 1 вересня за участі кращих українських виконавців. Захід буде приурочений до Дня міста Суми.

Автор проєкту
Володимир
Володимир Нянькін
Бюджет
1 117 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Суми, Суми

Опис

Проблема

Суми – один з небагатьох обласних центрів України, що не має свого великого музичного фестивалю. Попри це, місто має великий творчий та туристичний потенціал, що допоможе створити цікавий та насичений захід та стане цікавим як сумчанам, так і гостям Сум. Відсутність музичного фестивалю всеукраїнського рівня в місті ускладнює місцевим виконавцям та гуртам отримання досвіду виступу на поважних заходах, які можуть вплинути на їхню подальшу кар’єру.

Мета проекту

Мета фестивалю – підвищити туристичну привабливість міста та залучити якомога більше людей до яскравого святкування міста Суми.
Високий рівень приїжджих артистів створить передумови для творчого зростання місцевих музикантів, а практика виступу на великій сцені дозволить їм підвищити виконавську впевненість та мотивацію.
Підвищення поваги та любові до рідного міста – ще одна мета фестивалю. Коли в Сумах буде музичний фестиваль всеукраїнського рівня, це буде значно збільшувати гордість за своє місто.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Великий музичний фестиваль – це туристичний магніт, який може привабити туристів з усіх куточків Сумщини та України завітати до Сум. Окрім цього, фестиваль допоможе місцевій творчій молоді розвиватися, а також стане в нагоді місцевим підприємцям, які зможуть працювати на території фестивалю. Зважаючи на те, що фестиваль не має чіткої жанрової спрямованості, він буде орієнтуватися на якомога широку аудиторію, представляючи кращих митців України різних музичних напрямків. Головним критерієм відбору артистів стане їхній професійний рівень та популярність. Зважаючи на те, що фестиваль буде проходити до Дня міста, місцеві митці будуть виконувати патріотичні пісні, пов’язані з рідним містом.

Для кого цей проект

Фестиваль буде цікавий сумчанам віком від 10 до 60 років.

Ключові показники оцінки результату проекту

Ключові показники результату проекту – збільшення кількості туристів та збільшення надходжень до бюджету від місцевих підприємців. Соціальні показники, серед яких збільшення кількості людей, що займаються творчістю, теж є пріоритетними.

Я особа, яка не зареєстрована у м.Суми

Ні.
проживаю