"Сонячні дерева" для зарядки гаджетів Брав участь

Доданий
05.10.2018
Номер
72
Благоустрій міста

Встановлення "сонячних дерев", основною метою яких є надання можливості підзарядити гаджет. Працюють дані "сонячні дерева" від сонячної енергії, яку збирають через спеціальні панелі.

Автор проєкту
Олег
Олег Кішінець
Бюджет
592 600 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
пл. Покровська, 1, Суми

Опис

Проблема

На даний час, кожна сучасна людина має гаджет, який вона використовуює для тих чи інших цілей, але звичайно, вони, тобто гаджети, як і будь-які електронні речі, не працють за принципом "вічного двигуна", а тому мають властивість розряджатися, та ще в самий необхідний та важливий момент. І як знайти вихід з такої ситуації? Вам терміново потрібен ваш електронний пристрій. В європейських країнах давно знайшли вихід з даної проблеми - по всьому місту можна підзарядити гаджети в спеціально відведених для цього місцях. Україна ж, на жаль, не встигає «йти в ногу» з прогресом і таких місць для підзарядки пристроїв знайти буде досить важко, а тому, на мою думку, запровадження "сонячних дерев" є гарною ідеєю для модернізації та вдосконалення нашого міста, а також вирішення проблеми щодо підзарядки девайсів.

Мета проекту

Основною метою даного проекту є по-перше - просвітницька акція, задля підвищення обізнаності, розуміння та використання поновлюваних джерел енергії.
По-друге, надання жителям міста змоги заряджати свої гаджети за допомогою вищесказаних поновлюваних джерел енергії через "сонячні дерева".

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Встановлення трьох потужних та повністю енергетично автономних «дерев», автономність яких забезпечується сонячними панелями. Дані "сонячні дерева" матимуть USB-роз'єми для зарядки смартфонів чи інших гаджетів. Також об'єкти надаватимуть безкоштовний доступ до мережі інтернет за допомогою технології WI-FI.

Для кого цей проект

Для мешканців та гостей міста.

Ключові показники оцінки результату проекту

Підвищення комфортності та модернізованості міста.

Я особа, яка не зареєстрована у м.Суми

Ні.
проживаю

Фотографії