Краєзнавчі покажчики та інформатори маршрутів громадського транспорту Брав участь

Доданий
08.10.2018
Номер
82
Промоційні заходи

Розробка схеми руху транспорту з покажчиками об’єктів культурної, історичної та архітектурної спадщини та розташування їх на зупинках громадського транспорту. Також – розробити та розмістити у салонах автобусів і тролейбусів оновлені схеми руху громадського транспорту

Автор проєкту
Олег
Олег Онісімчук
Бюджет
164 648 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Сумська міська рада, Суми

Опис

Проблема

У сучасній транспортній інфраструктурі міста Суми фактично відсутні зручні для користування пасажирів схеми руху. Через це сумчанам, а особливо гостям нашого міста важко зорієнтуватися, через яку кількість зупинок і на якій потрібно виходити. Крім того, зміна назв вулиць / зупинок ще створює певні незручності для старшого покоління. Також гості міста, користуючись громадським транспортом, не поінформовані про об’єкти історичної, культурної, архітектурної спадщини або об’єкти інфраструктури можна переглянути за маршрутом.

Мета проекту

Опрацювати та розробити схеми руху громадського транспорту з покажчиками об’єктів культурної, історичної та архітектурної спадщини, сприяти покращенню інформування мешканців та гостей міста щодо транспортної інфраструктури, промоція міста.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Розробити схеми руху транспорту з покажчиками об’єктів культурної, історичної та архітектурної спадщини та розташувати їх на зупинках громадського транспорту нової конструкції. На таких постерах також можна оприлюднювати іншу актуальну інформацію для пасажирів.
Також – розробити та розмістити у салонах автобусів і тролейбусів оновлені схеми руху громадського транспорту.

Для кого цей проект

Для сумчан та гостей міста

Ключові показники оцінки результату проекту

1. Популяризація екологічного транспорту. Громада вивчає нові назви зупинок, виділяє екологічний транспорт від інших перевізників за можливістю доїхати за зрозумілою схемою, це призводить до збільшення пасажирів КП "Електроавтотранс".
2. Зазначені важливі краєзнавчі об'єкти міста нагадують, про місце їх розташування в місті Суми, та потенційно запрошують до їх відвідування.
3. Збільшується рівень обізнаності з історії міста. Молоде покоління, аналізуючи краєзнавчі об’єкти на схемі, тим самим долучається до історії міста.
4. Полегшується комунікація, адже мешканці та гості міста краще запам'ятовують нові назви зупинок і топонімів.

Я особа, яка не зареєстрована у м.Суми

Ні.
проживаю

Фотографії

Експертна оцінка