Реконструкція скверу по вул. Ковпака, 77Б-81Б в м. Суми Брав участь

Доданий
08.10.2018
Номер
85
Благоустрій міста

Реконструкція скверу з метою покращення його інфраструктури та досягнення сучасного та естетичного вигляду, в якому зможуть комфортно відпочивати літні люди, сім’ї з дітьми та молодь Курського мікрорайону, а також інші жителі міста.

Автор проєкту
Світлана
Світлана Липова
Бюджет
749 980 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Ковпака, 77Б, Сумська міська рада, Суми

Опис

Проблема

В умовах гострої нестачі зелених зон і громадських просторів для відпочинку і дозвілля в даному районі необхідно наповнити існуючий сквер актуальною інфраструктурою. Сквер потребує проведенню робіт з облаштування тротуарів та велосипедних доріжок, додаткового встановлення архітектурних елементів (паркових лав), установка камер відеоспостереження та установка інформаційних стендів.

Мета проекту

Мета цього проекту зробити зі скверу безпечне відкрите публічне середовище, з різноманітними елементами вуличного дизайну, де кожен відвідувач цього місця буде відчувати себе комфортно та зможе знайти свій власний затишний куточок. Ідея проекту націлена на збільшення активності серед населення, збільшення комунікації серед людей, збільшення обізнаності та поваги до навколишнього середовища.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Влаштування тротуарів та велосипедних доріжок, встановлення паркових лав націлене на створення безпечної та комфортної середи, збільшення активності серед населення, збільшення комунікації серед людей, збільшення обізнаності та поваги до навколишнього середовища. Також реалізація цього проекту стане ще більшою окрасою мікрорайону та міста в цілому.

Для кого цей проект

Проект направлений на всіх відвідувачів скверу, а саме на батьків з дітьми, людей похилого віку, та людей, що йдуть через сквер, намагаючись скоротити дорогу. Проект повністю задовольняє інтереси оточуючих мешканців.

Ключові показники оцінки результату проекту

Поліпшення громадського простору для відпочинку, поліпшення естетичного та екологічного вигляду району. Створення безпечного середовища для дозвілля, в тому числі для місцевих жителів, сімей з дітьми, молоді.

Я особа, яка не зареєстрована у м.Суми

Ні.
Проживаю