Сучасний освітній простір у стінах Нової української школи Відхилений

Доданий
08.10.2018
Номер
86
Освіта

В сучасному світі для всебічного виховання та розвитку учнів навчальні заклади повинні йти в ногу з часом, постійно оновлюючись. Діти мають навчатися з використанням новітніх технологій, а в школах повинні бути створені умови для ї перебування та навчання. Мета проекту – облаштування сучасного освітнього простору для дітей.

Автор проєкту
Вікторія
Вікторія Ломака
Бюджет
1 005 350 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Доватора, 32, Суми

Опис

Проблема

Школа є найстаршою в місті. У 2019 році їй виповнюється 115 років. Коридори початкових класів та парадний вхід школи потребують комплексного оновлення. Також в будівлі відсутня актова зала для відзначення знаменних дат та проведення випускного.

Мета проекту

Створити сучасний освітній простір для школярів молодшої та середньої ланки. Облаштування коридорів за освітніми стандартами нової української школи. Побудувати критий літній майданчик для проведення урочистих заходів, перегляду пізнавальних фільмів, проведення випускних та дискотек.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Створення сучасного освітнього простору в коридорах школи допоможе учням на перервах з користю проводити свій вільний час, долучатись до активнстей, які їм будуть запропоновані (ознайомча карта України, великий настінний годинник, дошка для малювання, магнітні літери та цифри). Для підвищення комфортності будуть замінені підлога та освітлення. Побудований літній майданчик дозволить святкувати випускні на території школи та передивлятися пізнавальні фільми та проводити інші святкові заходи.

Для кого цей проект

Проект для учнів КУ «Сумська ЗОШ № 5».

Ключові показники оцінки результату проекту

Збільшення кількості дітей у школі.
Підвищення успішності учнів та урізноманітнення їх вільного часу.

Я особа, яка не зареєстрована у м.Суми

Ні.
постійно проживаю