Дитячий ігровий майданчик "Враца" Брав участь

Доданий
07.08.2017
Номер
24
Здоровий спосіб життя

Дитячий майданчик "Враца" - це проект спорудження на прибудинковій территорії по вул Г Кондратьєва, 8 зони відпочинку для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку.

Автор проєкту
Олексій
Олексій Горовий
Бюджет
210 281 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Кондратьєва (Кірова), 8, Суми

Опис

Проблема (передумови, обґрунтування необхідності реалізації проекту)

Передумовою подання на розгляд міста данного проекту стала відсутність у центральній частини м. Суми обладнаного сучасного ігрового майданчика. Батькам з дітьми, доводится гуляти на Театральній площі, або шукати дитячі майданчики на відстані близько 1 км від дому, що дуже не зручно. Діти ,в свою чергу, зніходятся у постійній небезпеці, намагаючись знайти собі забавки у напівзруйнованих непрацюючих фотанах на Театральній площі, а також інших непристосованих для дітей місцях.

Співавтори

Горова Ірина Станіславівна,

Короткий опис проекту

Ігровий майданчик включає в себе гойдалки, ігровий комплекс з гіркою , пісочницю , столик з лавками для найменших діток. Знаходится на прибудинковій территорії, поряд відсутні автомобільні шляхи, що є запорукою безпечного відпочинку.

Мета проекту

Метою проекту є задоволення потреб дітей центральної частини міста, а також гостей нашого міста, у всесторонньому фізичному та психологічному розвитку

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Реалізація данного проекту дасть можливість дітям безпечно гратися та відпочивати на ігровому майданчику, розвиватися фізично, покращити взаємодію між дітьми. Зазвичай, коли діти граються, батьки спілкуются, , вирішують загалнобудинкові питання, діляться досвідом цінною інформацією, що також позитивно відображаєтся на сімейних відносинах та знижує соціальну напругу.

Для кого цей проект

Основними користувачами проекту є мешканці будинків поблизу театру ім. М.С. Щепкіна, та всієї центральної частини міста.

Тип проекту

Локальний

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Департамент інфраструктури міста