Стадіон для всіх Відхилений остаточно

Доданий
09.08.2017
Номер
28
Здоровий спосіб життя

Реконструкція шкільного стадіону передбачає облаштування футбольного поля з трав’яним покриттям, встановлення вуличних тренажерів для занять атлетичною гімнастикою, створення безпечних та комфортних умов для відпочинку та занять спортом для всіх бажаючих.

Автор проєкту
Бюджет
498 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Кондратьєва (Кірова), 76, Суми

Опис

Проблема (передумови, обґрунтування необхідності реалізації проекту)

На сьогоднішній день від СНАУ до центральної частини міста відсутня облаштована, безпечна спортивна площадка, доступна для занять різними видами спорту для мешканців даного мікрорайону. Стадіон школи №2 був облаштований в 1977 році при введенні школи в експлуатацію, тому його нестандартне спортивне обладнання зношене та не відповідає сучасним запитам. Асфальтне покриття футбольної площадки є небезпечним для гри, приводить до частих травмувань.

Короткий опис проекту

Реконструкція шкільного стадіону передбачає облаштування футбольного поля з трав’яним покриттям, встановлення нестандартного спортивного обладнання для занять атлетичною гімнастикою, створення безпечних та комфортних умов для відпочинку та занять спортом для всіх бажаючих.
Стадіон буде загальнодоступним для мешканців.

Мета проекту

Основною метою проекту є створення належних умов для занять фізкультурою та спортом для всіх мешканців мікрорайону. На даний час в мікрорайоні відсутній сучасний спортивний майданчик, доступний для всіх категорій громадян. Платні послуги з боку ряду установ чи організацій не дозволяють долучити мешканців міста до здорового способу життя, активного відпочинку, організованого дозвілля молоді, які передбачені програмою «Молодь міста Суми на 2016-2018 роки».

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

В разі реконструкції стадіону школи №2 в мікрорайоні з’явиться сучасно облаштований спортивний майданчик, доступний для всіх. Це дозволить покращити умови для занять фізкультурою та спортом, активного відпочинку, підвищити безпеку, поліпшити криміногенну обстановку за рахунок організації дозвілля дітей, молоді та дорослих, створити умови для формування здорового способу життя сумчан.

Для кого цей проект

Учні та студенти навчальних закладів (школи № 2,3, гімназія «Просперітас», Сумського будівельного коледжу, вихованці дитячо – юнацьких спортивних шкіл), мешканці мікрорайону.

Ключові показники оцінки результату проекту

Економія ресурсів за рахунок реконструкції наявного стадіону замість пошуку земельної ділянки в щільно забудованому старому мікрорайоні з розвиненою інфраструктурою, догляд за об’єктом з боку школи №2, охоплення дітей та молоді фізкультурою та спортом, зменшення випадків травматизму при заняттях спортом чи активному відпочинку, розширення можливостей для проведення масових фізкультурно-оздоровчих заходів, зменшення рівня захворюваності серед мешканців мікрорайону.

Тип проекту

локальний

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління капітального будівництва та дорожнього господарства