Дитячо-розважальний комплекс ім. Глінки Брав участь

Доданий
14.07.2017
Номер
3
Благоустрій міста

Облаштування дитячого майданчику ігровим обладнанням з штучним покриття та огорожею по вул. Глінки, буд. № 11

Автор проєкту
Вікторія
Вікторія Пархоменко
Бюджет
400 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Глінки, 11, Суми

Опис

Проблема (передумови, обґрунтування необхідності реалізації проекту)

Комплекс надає великі можливості для активного проведення часу малечі на свіжому повітрі. Для батьків з малечею забезпечується дитяча ігрова зона облаштована гойдалками, гірками та пісочницею.
В разі створення комплексу в мікрорайоні з’явиться сучасно облаштований майданчик для відпочинку малечі. Це дозволить покращити умови відпочинку дітей, підвищити безпеку, поліпшити естетичний вид мікрорайону.

Короткий опис проекту

Пропонується створити комплекс для активного відпочинку дітей, який включає: дитячий майданчик зі штучним покриттям, огорожею та місцями для відпочинку (лавки).

Мета проекту

Основною метою проекту є створення належних умов для відпочинку сімей з маленькими дітьми. На даний час в мікрорайоні відсутній сучасний дитячий майданчик для ігор і це змушує дітей гратися в небезпечних, і непристосованих для цього місцях.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

В разі створення комплексу в мікрорайоні з’явиться сучасно облаштований майданчик для відпочинку малечі. Це дозволить покращити умови відпочинку дітей, підвищити безпеку, поліпшити естетичний вид мікрорайону та формування здорового способу життя у дітей.

Для кого цей проект

Діти дошкільного та молодшого шкільного віку.

Ключові показники оцінки результату проекту

Підвищення безпеки дітей під час гри на сучасно-облаштованому дитячому майданчику та поліпшення естетичного виду двору та мікрорайону в цілому.

Тип проекту

Локальний

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління капітального будівництва та дорожнього господарства