"Мрії збуваються" (дитячий майданчик та зона відпочинку - вулиця Холодногірська, будинки 49 та 51) На реалізації

Доданий
11.08.2017
Номер
38
Благоустрій міста

Облаштування дитячого спортивного майданчику та зони відпочинку у дворі між будинками 49 та 51 на вулиці Холодногірська. Для дітей спроектовані різні ігрові та спортивні елементи; для дорослої аудиторії - зона відпочинку. Задля підвищення комфортності та безпеки пропонуємо встановлення вуличного освітлення та реставрацію огорожі.

Автор проєкту
Ірина
Ірина Пархоменко
Бюджет
498 116 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Холодногірська вулиця, Сумська міська рада, Суми

Опис

Проблема (передумови, обґрунтування необхідності реалізації проекту)

Наш двір має потенціал бути центром дитячого відпочинку нашого району - величезна територія, зручне розташування, відсутність інтенсивного дорожнього руху. Натомість на сьогодні ми маємо відсутнє вуличне освітлення, застарілі ігрові елементи, травмонебезпечну огорожу тощо.
Мешканці цих будинків неодноразово робили спроби власними силами покращити умови відпочинку на території двору. Мультяшний мурал, облаштовані клумби, висадження дерев - це все ініціативи громади. Але, звичайно, капітальне облаштування двору без допомоги місцевого бюджету нам не під силу.

Співавтори

Малюк Дмитро Геннадійович

Короткий опис проекту

Облаштування дитячого спортивного майданчику та зони відпочинку у дворі між будинками 49 та 51 на вулиці Холодногірська.
Для дітей спроектовані різні ігрові та спортивні елементи; для дорослої аудиторії - зона відпочинку. Задля підвищення комфортності та безпеки пропонуємо встановлення вуличного освітлення та реставрацію огорожі.

Мета проекту

Проект «Мрії збуваються» створює умови для активного та змістовного відпочинку різних вікових категорій мешканців та гостей зазначеної території.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Ми пропонуємо здійснити тотальну реконструкцію двору між будинками 49 та 51 на вулиці Холодногірська: пішохідні доріжки, освітлення, огородження території, облаштування зони відпочинку для дорослих (лавки, бесідка, урни) та встановлення сучасних спортивний та ігрових елементів (гойдалки, гірки, пісочниця, комплекси, карусель) для дітей різний вікових груп (від 1 до 18 років).

Для кого цей проект

Цільовою аудиторією проекту є мешканці та гості зазначеної локації. Загальна кількість осіб, що проживають у будинках 49 та 51 на вулиці Холодногірська – близько 600 осіб.

Ключові показники оцінки результату проекту

Реалізація проекту «Мрії збуваються» покращить умови відпочинку дітей, дозволить підвищити безпеку мешканців, поліпшити естетичний вигляд двору.

Тип проекту

Локальний

Фотографії

Експертна оцінка

Відповідальні підрозділи

Управління капітального будівництва та дорожнього господарства

ПІБ Відповідальної особи

Анцибор Сергій Анатолійович

Контактні дані відповідальної особи

22-20-73