Спортивний центр "Єдність нації" На реалізації

Доданий
18.08.2017
Номер
66
Здоровий спосіб життя

Відкриття рингу з тренажерами з багатьох видів єдиноборств стане одним із кроків по залученню всіх жителів міста до занять спортом. Крок до безкоштовних занять для всіх бажаючих, кожен зможе вибрати свій вид єдиноборства та можливість до занять спортом (вул. Люблінська, "Стадіон Єдності")

Автор проєкту
Сергій
Сергій Шибченко
Бюджет
998 900 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Люблинская улица, Сумська міська рада, Суми

Опис

Проблема (передумови, обґрунтування необхідності реалізації проекту)

Багато молоді котра займається єдиноборствами зіштовхується з проблемою пошуку професійного та доступного місця для занять спортом. Слід звернути увагу на те, що більшість залів єдиноборств направлені на дітей, а приватні зали є досить великими по оплаті, тому кошти на заняття є не у всіх жителів міста. Цей проект стане містком для молоді та жителів міста до безкоштовних занять під відкритим небом.

Короткий опис проекту

Проект спрямований на всіх жителів міста Суми. Відкриття рингу з тренажерами з багатьох видів єдиноборств стане одним із кроків по залученню всіх жителів міста до занять спортом. Крок до безкоштовних занять для всіх бажаючих, кожен зможе вибрати свій вид єдиноборства та можливість до занять спортом. Ми сподіваємось, що цей проект зможе знизити рівень підліткової злочинності та зробити вулиці нашого міста безпечними саме через прививання потреби у спорті та здоровому житті, а це можливо лише за доступності. Як показує практика інших міст України уже в перші дні відкриття десятки бажаючих мали змогу випробувати спортивні тренажери, встановлені на подібних тренувальних майданчиках.

Мета проекту

Створити місце для занять єдиноборствами на відкритому повітрі для всіх бажаючих у місті Суми, шляхом будівництва майданчика по вулиці Люблінській. Зважаючи на те, що на цьому місці йде будівництво футбольного стадіону - це надасть змогу об’єднати жителів міста під час занять спортом. Також розширить можливості для людей котрі хочуть займатися спортом, але не мають такої можливості в місті Суми.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

У місті Суми є багато активної молоді котра хоче займатися спортом, безліч з них має на меті займатися різними єдиноборствами, а ось можливість мають не всі. Багато людей просто не мають змоги платити за дорогі абонементи в приватних спортивних залах. Цей проект дасть змогу не тільки створити платформу для карбування навичок спортсменів та просто жителів міста, а й створити платформу для спілкування та об’єднання безлічі людей. Адже заплановане місце цього майданчику - це територія стадіону Єдності, що дасть змогу з упевненістю казати, що збудоване цілий спортивний центр. В подальшому кожен житель міста матиме змогу проводити свій вільний час з користю на свіжому повітрі займаючись собою доступно.

Для кого цей проект

Цей проект спрямований на всіх жителів міста Суми. Як показує досвід інших міст, на подібних майданчиках займаються люди віком від 13 до 60 років. Кожен житель матиме змогу з користю провести час.

Ключові показники оцінки результату проекту

Аналізуючи те, що біля майбутнього спортивного майданчику знаходяться школа та багато приватних та багатоповерхових будинків, основними показниками стануть підвищений рівень зацікавленості жителів міста Суми до здорового способу життя та спорту. Також дана споруда надасть можливість зробити заняття з єдиноборства в місті доступними та корисними. Кожен спортсмен аматор, професіонал чи людина, яка просто хоче займатись спортом, матиме можливість зайнятися даним видом спорту доступно.

Тип проекту

загальноміський

Фотографії

Експертна оцінка

Відповідальні підрозділи

Управління капітального будівництва та дорожнього господарства

ПІБ Відповідальної особи

Анцибор Сергій Анатолійович

Контактні дані відповідальної особи

22-20-73