Облаштування дитячого майданчика та огорожі двору біля будинку по вул. Воскресенській, 15 Брав участь

Доданий
28.07.2017
Номер
7
Благоустрій міста

Проектом передбачається реконструкція подвір’я зі створенням мощених пішохідних доріжок, огородженням двору з хвіртками. Облаштування сучасного дитячого майданчику.

Автор проєкту
Гліб
Гліб Романов
Бюджет
468 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Воскресенська (Фрунзе), 15, Суми

Опис

Проблема (передумови, обґрунтування необхідності реалізації проекту)

На даний час двором користуються всі перехожі, як транзитною ділянкою задля скорочення власного шляху та для галасливі компанії бажаючих хильнути спиртних напоів в центрі міста. . Реалізація проекту дозволить підвищити комфорт ,безпеку мешканців та покращити естетику і функціональність центрального району міста. У дітей з’явиться власний куточок для ігор та розваг.

Короткий опис проекту

Проектом передбачається реконструкція подвір’я зі створенням мощених пішохідних доріжок, огородженням двору з хвіртками. Облаштування сучасного дитячого майданчику.

Мета проекту

Підвищити рівень комфорту та безпеки мешканців. Модернізувати дворові території в історичному центрі міста з "совкових" на двори близькі до европейскіх. Задати рівень за для прикладу рішень схожих дворів.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Облаштування двору надасть поштовх для мешканців на подальший розвиток території двору. Правильно вимощені плиткою пішохідні доріжки зменшать рівень травматизму людей та створять безбар’єрне середовище. Огородження двору підвищить безпеку мешканців. МАФи, квітники та прикрашена територія бутовим каменем покращать естетику двору. У подальшому зусиллями мешканців можна буде підвищувати комфортні умови проживання.

Для кого цей проект

Одержати користь від реалізації проекту зможуть мешканці двору та їх запрошені гості.

Ключові показники оцінки результату проекту

Реалізація проекту дозволить збільшити рівень безпеки мешканців та залучення до здорового способу життя, а також доступності місць відпочинку для людей

Тип проекту

Локальний

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Департамент інфраструктури міста