«Доріжка здоров’я» в селищі Ганнівка, м. Суми На реалізації

Доданий
19.08.2017
Номер
72
Здоровий спосіб життя

Створення осередку активних занять спортом шляхом будівництва доріжки для бігу, скандинавської ходи, катання на роликах, моноколесах, скейтбордах з метою зміцнення здоров’я мешканців, змістовного дозвілля.

Автор проєкту
Бюджет
425 207 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Ганнівська, 15, Суми

Опис

Проблема (передумови, обґрунтування необхідності реалізації проекту)

В с. Ганнівка відсутня будь-яка спеціально облаштована територія для занять видами спорту, що викликають найбільшу цікавість у неповнолітніх: ролики, скейтборд, моноколеса; відсутня база для занять бігом. Це негативно впливає на способи проведення змістовного дозвілля у цілому мешканців с. Ганнівка, на створення культури турботи про власне здоров’я протягом усього життя, на формування позитивних родинних традицій, здатних об’єднувати покоління близьких людей. Попит на заняття спортом у с. Ганнівка є, але відсутні можливості. Цей проект якраз створить такі можливості.

Короткий опис проекту

Створення осередку активних занять спортом шляхом будівництва доріжки для бігу, скандинавської ходи, катання на роликах, моноколесах, скейтбордах з метою зміцнення здоров’я мешканців, змістовного дозвілля.

Мета проекту

Основною метою проекту є створення осередку активних занять спортом, проведення змістовного дозвілля, об’єднання родин та громадян навколо спільної рухової активності, що забезпечить зміцнення здоров’я, формування здорової суспільної культури.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Будівництво «Доріжки здоров’я» для бігу, катання на роликах, скейтбордах, моноколесах та ін.

Для кого цей проект

Вікова спрямованість проекту – від 0 до 100 років, оскільки навіть матусі з дитячими візочками, бігаючи, зможуть зміцнювати своє здоров’я та формувати у власної дитини звичку займатися спортом. Уцілому проект буде корисним мешканцям с. Ганнівка.

Ключові показники оцінки результату проекту

- зросте кількість осіб, які будуть займатися спортом, що сприятиме зміцненню здоров’я, протидіятиме поширенню шкідливих звичок;
- вільний час неповнолітніх та їх родин стане організованим, змістовним дозвіллям;
- збільшиться коло сімейних традицій, які виховують молодь у контексті позитивних цінностей.

Тип проекту

локальний

Фотографії

Експертна оцінка

Відповідальні підрозділи

Управління капітального будівництва та дорожнього господарства

ПІБ Відповідальної особи

Анцибор Сергій Анатолійович

Контактні дані відповідальної особи

22-20-73