"Mоdern Parking" («Сучасний паркінг») КУ "СМКЛ №1" Відхилений

Доданий
24.09.2018
Номер
16
Благоустрій міста

Проектом передбачається створення сучасного благоустрою території лікарні з облаштуванням автостоянки на 38 автомобілів з місцями для автомобілів маломобільних груп населення.

Автор проєкту
Юлія
Юлія Нагорна
Бюджет
749 878 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. 20 років Перемоги, 13, Суми

Опис

Проблема

КУ «Сумська міська клінічна лікарня №1» це установа, яка призначена для цілодобового надання екстреної та планової стаціонарної допомоги населенню на госпітальному етапі при гострих захворюваннях, травмах, нещасних випадках та проведення лікувально-діагностичного процесу визначеним контингентам хворих і потерпілих.
Територія лікарні не оновлювалася з радянських часів та потребує ремонту. У зв’язку з катастрофічним збільшенням кількості автомобілів та завантаженості проїзної частини виникла нагальна потреба в створенні місць паркування автотранспорту пацієнтів та відвідувачів.

Мета проекту

Мета проекту - зменшення навантаження на проїзну частину території лікувального закладу, забезпечення безперешкодного проїзду швидкої допомоги, пожежних машин, автотранспорту, що підвозить хворих, створення безпечних умов для пішоходів, що перебувають на території лікарні.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Комплексний підхід до вирішення проблеми комфортного перебування на території лікарні хворих та їх відвідувачів, а також персоналу, що дасть можливість забезпечити надання якісних медичних послуг.

Для кого цей проект

Проект розрахований на мешканців міста і області які мають обмежені можливості для самостійного пересування та звертаються до лікувального закладу з приводу отримання екстреної та планової стаціонарної допомоги на госпітальному етапі при гострих захворюваннях, травмах, нещасних випадках та проведення лікувально-діагностичного процесу визначеним контингентам хворих і потерпілих.

Ключові показники оцінки результату проекту

Благоустрій місцевості, покращення стану атмосферного повітря, покращення здоров'я та самопочуття пацієнтів і їх відвідувачів та працівників.

Я особа, яка не зареєстрована у м.Суми

Ні.
постійно проживаю

Фотографії