Мобільний додаток - "MySumy-online" Брав участь

Доданий
25.09.2018
Номер
19
Телекомунікації, зв’язок та інформаційні технології

Створити та впровадити ресурс, який буде збирати та висвітлювати важливу інформацію про стан справ в місті в онлайн режимі.
Дошка оголошень про важливі і цікаві заходи, що організовані в місті для більшої обізнаності містян та з метою розширення аудиторії.
Концерти, акції, форуми, цікаві локації - дозвілля і відпочинок все що варто знати, а не читати в новинах, що щось уже відбулося.

Автор проєкту
Юлія
Юлія Мельник
Бюджет
712 650 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Сумська міська рада, Суми

Опис

Проблема

Не зручно заходити на сайти кожної організації, щоб бачити діяльність. Нема єдиного ресурсу з онлайн станом справ в місті та огранізованою схемою заходів.

Мета проекту

Прозорість стану справ, легка доступність до відкритої інформації кожному. Збільшення довіри до влади через призму результатів. Актуальність заходів що планується до проведення (щоб не читати в новинах про те що відбулося, а тобі не вдалося через неінформованість відвідати цей захід).

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Створити та впроводити ресурс, який буде збирати та висвітлювати важливу інформацію про стан справ в місті в онлайн режимі

Для кого цей проект

для активної громади міста та тієї аудиторії хто має бажання відвідувати форуми, наради, обговорення ключових проблем, фестивалі, концерти та акційні заходи.

Ключові показники оцінки результату проекту

кількість відвідувачів ресурсу та інших звязаних сайтів

Я особа, яка не зареєстрована у м.Суми

Ні.
постійно проживаю