Встановлення спортивної платформи з кросфіту Відхилений

Доданий
28.09.2018
Номер
40
Здоровий спосіб життя

З метою пропаганди спорту серед населення, вважаю за необхідне встановлення спортивної платформи з кросфіту. Нажаль на території Луки та Баранівки не має необхідних спортивних майданчиків для занять фізичною культурою. Хоча в цих районах проживає велика кількістьмолоді,яка займається спортом.

Автор проєкту
Бюджет
749 300 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Франка Івана, 89, Суми

Опис

Проблема

На території двох районів міста, а саме Лука та Баранівка на жаль досить мало встановлених спортивних майданчиків чи то будь яких інших майданчиків для занять спортом.

Мета проекту

Метою проекту є пропаганда здорового способу життя, та фізичногорозвитку населення саме у віддалених районах міста.
Я вважа,що даний проект є пріоритетним для розвитку міста,так як мало уваги приділяєтьсятаким районам і відповідно подібні майданчики установлюють у центрі міста,не беручи до уваги кількість жителів на даних територіях, а особливо кількість молоді.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

На мою думка розвязанням даної проблеми може бути саме встановлення спортивної платформи на території Луки, реалізація даного проекту неабияк змотивує місцевих жителів явважаю не тільки молодь до занять спортом.

Для кого цей проект

Я вважаю,що основна група мешканців це молодь міста,але даний спортивній майданчик дасть змогу займатись будь якій категорії населення

Ключові показники оцінки результату проекту

Ключовим показником буде слугувати охоплення великої кількості мешканців міста спортом

Я особа, яка не зареєстрована у м.Суми

Ні.
проживаю

Фотографії