СПОРТИВНЕ МІСТЕЧКО Відхилений

Доданий
28.09.2018
Номер
42
Здоровий спосіб життя

ОБЛАШТУВАННЯ СПОРТИВНИХ МАЙДАНЧИКІВ ДЛЯ ДОРОСЛИХ ТА ДІТЕЙ З ВУЛИЧНИМИ ТРЕНАЖЕРАМИ ТА БІГОВОЮ ДОРІЖКОЮ, ДЛЯ ЗАНЯТЬ СПОРТОМ, ФІЗИЧНОЮ КУЛЬТУРОЮ ТА ПРОВЕДЕННЯ СПОРТИВНО-МАСОВИХ ЗАНЯТЬ, СТВОРЮЄТЬСЯ ДЛЯ ДІТЕЙ, ЯКІ НАВЧАЮТЬСЯ В СУМСЬКОМУ ЛІЦЕЇ ІМЕНІ І.Г.ХАРИТОНЕНКА, ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ВІЙСЬКОВОЇ ЧАСТИНИ ДЛЯ ЖИТЕЛІВ ГУРТОЖИТКІВ ЯКІ РОЗТАШОВАНІ НА ТЕРИТОРІЇ ВІЙСЬКОВОГО МІСТЕЧКА №2

Автор проєкту
Світлана
Світлана Ходак
Бюджет
441 572 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Кондратьєва (Кірова), 165, Суми

Опис

Проблема

Більшість спортивних майданчиків, якими облаштовані заклади освіти, на жаль, не завжди відповідають сучасним вимогам суспільства, а іноді знаходяться в аварійному стані. Тому проблема облаштування таким спортивними майданчиками є пріоритетною для закладу задля підтримки у підростаючого покоління здорового способу життя та прищеплення любові до спортивної діяльності і в майбутньому до захисту Батьківщини.

Мета проекту

-організація дозвілля молоді;
- розвиток фізичних і моральних якостей особистості;
- пропаганда здорового способу життя;
- урізноманітнення занять з фізичної культури.
Спортивне містечко буде багатофункціональним і безпечним, відповідатиме стандартам якості. Більше того, воно забезпечить дитині та дорослимзмістовне і цікаве дозвілля, яке сприятиме їхньому фізичному й розумовому розвитку, а також соціальній адаптації.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Наша пропозиція зі встановленням спортивного містечка з вуличними тренажерами та біговою доріжкою є надзвичайно пріоритетною, адже:
1. Забезпечить можливість займатись фізичною культурою, як на навчальних заняттях, так, і, тренуваннях та спортивно-масових заходах.
2. Створить умови для підвищення спортивної майстерності.
3. Багатофункціональні спортивні майданчики- це найкращій спосіб організації дозвілля та відпочинку. Створить передумови для гармонійного розвитку майбутніх захисників України, та підготовки до вступу ВНЗ.

Для кого цей проект

Для ліцеїстів навчального закладу, військовослужбовців військової частини та їх дітей, мешканців гуртожитків розташованих на території військового містечка, а також всіх небайдужих до здорового способу життя.

Ключові показники оцінки результату проекту

Соціальний показник є найголовнішим в оцінці результату проекту, адже, безумовно, буде підвищений рівень охоплення дітей та дорослих фізичною культурою та спортом, активізується мотивація здорового способу життя, ліцеїсти будуть зацікавлені новими видами фізичних вправна уроках фізичної культури.

Я особа, яка не зареєстрована у м.Суми

Ні.
проживаю

Фотографії