Спортивний майданчик на Ковпака. На реалізації

Доданий
04.08.2017
Номер
16
Здоровий спосіб життя

Встановлення спортивного майданчику та тренажерів для залучення молодого покоління до здорового способу життя. Шлях до організації активного відпочинку молоді та людей інших вікових категорій, а також фізичний розвиток громадян, підвищення рівня здоров'я населення.

Автор проєкту
Едуард
Едуард Товмасян
Бюджет
489 680 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Ковпака, 31, Суми

Опис

Проблема (передумови, обґрунтування необхідності реалізації проекту)

Відсутньсть місць для зайнять спортом у мікрорайоні.Залучення дітей багатьох вікових категорій до активного та здорового образу життя.
На занедбанему пустирі по вул.Ковпака небайдужі мешканці зробили невелике поле для гри у футбол,яке користуєтся неабияким попитом у місцевих дітей та дорослих,а також
підтверджує необхідність встановлення у цьому районі сучасного та безпечного спортивного майданчика.

Співавтори

Товмасян Неллі

Короткий опис проекту

Задля досягнення визначеної мети пропонується створення сучасного і актуального спортивно-ігрового комплексу для залучення дітей різної вікової категорії ,а також дорослих до фізичної активності, спортивного розвитку і рухливого дозвілля, адже діти - наше майбутнє.

Мета проекту

Встановлення спортивного майданчику та тренажерів з метою популяризації здорового способу життя серед мешканців та залучення молоді до активного відпочинку та виховування здорової нації.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Задля досягнення визначеної мети на занедбаній території біля будинку по вул. Ковпака №31 пропонується створення сучасного і актуального спортивно-ігрового комплексу для залучення дітей різної вікової категорії ,а також дорослих до фізичної активності. Пропонується огородити існуюче футбольне поле з усіх сторін сіткою рабиця висотою 3,5 м. Сторона площадки, за якою знаходиться природний схил, укрiплюється бетонними блоками. Встановити сучасний спортивний майданчик,лавки для відпочинку та спілкування, а також сміттєві корзини для забезпечення чистоти та порядку.Встановити освітлення спортивного майданчика. Цей проект має комплексно вплинути на мешканців масиву. Покращити самопочуття та мотивувати до занять спортом. Також він відволіче молодь від соціально-небезпечної діяльності та сприятиме поліпшенню контакту між сусідами.

Для кого цей проект

Проект розрахований на всі вікові категорії: від дітей та дорослих до пенсіонерів і інвалідів,мешканців мікрорайону та гостей.

Ключові показники оцінки результату проекту

Соціальний. Спонукання молоді до занять спортом.
Виховання здорової нації. Запобігання шкідливого впливу наркотиків та алкоголю на молодь та мешканців мікрорайону.

Тип проекту

локальний

Фотографії

Експертна оцінка

Відповідальні підрозділи

Управління капітального будівництва та дорожнього господарства

ПІБ Відповідальної особи

Анцибор Сергій Анатолійович

Контактні дані відповідальної особи

22-20-73