Облаштування зони відпочинку поряд з ТЦ Мануфактура Брав участь

Доданий
14.08.2017
Номер
49
Благоустрій міста

Встановлення лавочок з можливістю підзарядки мобільних пристоїв, та встановлення телескопу і контактних наукових звукових та оптичних пристоїв, сонячного годинника для популяризації науки, якісного та корисного сімейного відпочинку та отримання позитивних емоцій. Все можна буде потрогати та всім скористатись (Прибережна смуга та паркувальна зона поряд з ТЦ Мануфактура)

Автор проєкту
Ірина
Ірина Харченко
Бюджет
433 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Харківська, 2, Суми

Опис

Проблема (передумови, обґрунтування необхідності реалізації проекту)

Прибережна смуга є місцем відпочинку громадян та молоді, але нажаль ця зона не облаштована для відпочинку. Ані молодим мамам, ані дітям, ані людям похилого віку присісти ніде. На паркувальній зоні проходить велика кількість заходів для громади. Було би дуже зручно аби люди мали можливісь відпочити на лавочці, підзарядити свій мобільний, чи з користю провести час з дітьми не витрачаючи на це гроші. Діти, маючи контакт з науковами єкспонатами, будуть розвиватися та отримувами нові враження в колі сім'ї.

Співавтори

Світлана Чернадчук

Короткий опис проекту

Ми плануємо облаштувати зону відпочинку поряд з ТЦ Мануфактура лавочками з підзарядними пристроями, телескопом, науковими об’єктами для дітей та дорослих зі звуковими та оптичними експонатами, сонячним годинником тощо.

Мета проекту

Зробити наше місто більш зручним, привабливим, та спонукати якісне та корисне сімейне дозвілля.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Люди різного віку зможуть проводити більше часу на прибережній смузі чи то відпочиваючи, чи підзаряжаючи свій телефон, чи випробуючи наукові екпонати, чи вдивляючись в краєвиди Сум з телескопу. Це корисно, приваблово, та те, чого нині бракує. Не потрібно хвілюватися за безпеку встановлених експонатів, бо зона охороняється.

Для кого цей проект

Сім'ї, молодь, молоді мами та будь-хто з жителів міста Суми, гості міста.

Ключові показники оцінки результату проекту

Соціальні - зріст інтересу до науки та корисного дозвілля, екологічні - популяризація альтернативних джерел енергії та їх використання у повсякденному житті, економічні - збільшення продажів, більше надходжень до бюджету,

Тип проекту

локальний

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Департамент інфраструктури міста