Будівництво спортивного майданчика з тренажерами На реалізації

Доданий
21.08.2017
Номер
74
Здоровий спосіб життя

Будівництво спортивного майданчику з вуличними тренажерами у кількості 11 шт. та спортикомплексом «Воркаут», встановлення лавочок та урн.

Автор проєкту
Сергій
Сергій Головань
Бюджет
468 130 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
просп. ім. Лушпи Михайла, 39, Суми

Опис

Проблема (передумови, обґрунтування необхідності реалізації проекту)

Реалізація даного проекту дозволить організувати масове оздоровлення дітей, молоді та населення, що сприяє зміцненню здоров’я, формування навичок здорового способу життя, підвищення рівня їх фізичного розвитку, духовно-морального та патріотичного виховання молоді. Кількість бажаючих займатися спортом зростає щодня, вести здоровий спосіб життя стало модним. Є проблема зі спортивною інфраструктурою, яка відповідатиме найпопулярнішим напрямкам в тренуваннях.

Короткий опис проекту

Будівництво спортивного майданчику з вуличними тренажерами у кількості 11 шт. та спортикомплексом «Воркаут», встановлення лавочок та урн.

Мета проекту

Будівництво спортивного майданчика з елементами вуличних тренажерів, створення умов для організації дозвілля дітей та молоді, занять спортом та фізичною культурою, а також впровадження здорового способу життя.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Пропоную побудувати спортивний майданчик для функціонального тренінгу, який буде загальнодоступний для усіх жителів сусідніх дворів та жителів нашого міста.

Для кого цей проект

Діти усіх вікових категорій та усі мешканці, які забажають підтримувати фізичній спосіб життя.

Ключові показники оцінки результату проекту

Збільшення зацікавленості дітей та молоді до спорту та здорового способу життя; вирішить актуальні проблеми незайнятості дітей та молоді; підвищить рівень фізичної культури населення; створить сучасні умови для розваг та занять фізичною культурою.

Тип проекту

локальний

Фотографії

Експертна оцінка

Відповідальні підрозділи

Управління капітального будівництва та дорожнього господарства

ПІБ Відповідальної особи

Анцибор Сергій Анатолійович

Контактні дані відповідальної особи

22-20-73