Дитячий майданчик «Веселий дворик» Брав участь

Доданий
19.09.2018
Номер
10
Здоровий спосіб життя

Створення дитячого майданчика у дворі будинків № 37, 41, 43, 47, 49 по вул. Білопільський шлях, з метою організації дозвілля дітей дошкільного, молодшого шкільного віку, розвитку і вдосконалення фізичних якостей дітей, прищеплення інтересу до здорового способу життя і спорту.
Майданчик дозволить зайняти дітей і захистити від небезпечних необдуманих вчинків і ситуацій, що загрожують їх здоров'ю.

Автор проєкту
Олена
Олена Бєлікова
Бюджет
254 490 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Білопільський Шлях, 37, Суми

Опис

Проблема

Прогулянка та ігри з дітьми на дитячих майданчиках - обов'язковий пункт у щоденному розкладі мам. Саме там діти дихають свіжим повітрям, розвиваються, набувають навичок спілкування з однолітками. Через відсутність у дворі 5-х будинків жодного дитячого майданчика, близько 100 дітей зі своїми мамами змушені щоденно ходити на дитячі майданчики далеко від дому.
А діти, які вже досягли такого віку, щоб гратися у дворі будинку без догляду батьків, взагалі не мають альтернативи, оскільки самі не можуть піти з двора на інший майданчик.

Мета проекту

Організація дозвілля дітей.
Розвиток фізичних і духовних якостей особистості дитини.
Пропаганда здорового способу життя.
Створення умов для прояву індивідуальності в рольових іграх дітей дошкільного віку, особистого зростання молодшого шкільного віку, формування активної життєвої позиції.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Дитячі вуличні майданчики - це найкращий засіб направити невгамовну дитячу енергію в правильне русло і забезпечити оптимальне поєднання «приємного» та «корисного».
Необхідно створити таке місце, де батьки могли б спілкуватися з дітьми і між собою на свіжому повітрі, а діти при цьому грати на дитячому майданчику зі своїми однолітками, а не сидіти перед телевізором чи комп’ютером.
1. Придбання обладнання для дитячого майданчика, а саме: ігрового комплексу «Коала», каруселі на 4 місця, гойдалки-балансира 2, дитячого столу та гойдалки-пружини на 4 місця;
2. Підготовка площадки для встановлення обладнання;
3. Роботи по встановленню обладнання.

Для кого цей проект

Для всіх дітей, підлітків та дорослих які мешкають в мікрорайоні "Тепличний".

Ключові показники оцінки результату проекту

Суспільна значущість проекту полягає в тому, що він сприяє активності населення, встановлює тісний зв'язок між жителями будинків. Ефективність проекту безсумнівна:
• кожна дитина отримає можливість займатися, грати і розвиватися;
• організація дозвілля дітей;
• ми беремо курс на масовість, на загальну зацікавленість дітей і дорослих;
• прищеплення і формування навичок здорового способу життя дітей;
• формування соціально-комунікативних, творчих і організаторських навичок дітей.
Реалізація проекту дозволить поліпшити стан здоров'я дітей, знизити рівень дитячого травматизму.

Я особа, яка не зареєстрована у м.Суми

Ні.
Мешкаю, працюю та зареєстрована в місті Суми.

Фотографії