Спортивний та ігровий майданчики для дорослих та дітей "Наше майбутнє" Брав участь

Доданий
20.09.2018
Номер
11
Здоровий спосіб життя

Облаштування спортивного майданчика для дорослих та дітей з вуличним покриттям, де будуть розташовані вуличні тренажери, скалодромом для занять спортом та фізкультурою, створення дитячого ігрового майданчику для дітей віком від 3-х до 7-ми років для жителей будинків по вул.Фабрична,11; вул.Харківська,6; вул.Харківська,8; вул. Харківська,6/1, вул.Харківська,8/2; вул. Харківська, 6/2;

Автор проєкту
Олена
Олена Дурнєва
Бюджет
738 144 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Фабрична, 11, Суми

Опис

Проблема

Відпочинок на свіжому повітрі, як дітей, так і дорослих – важливий елемент життя кожної людини. Для того, аби відпочинок був комфортним – дуже важливо створювати всі необхідні умови. В нашому районі, а саме: м. Суми вул.Фабрична,11; вул.Харківська,6; вул.Харківська,8; вул.Харківська,6/2; вул.Харківська,8/2; вул. Харківська,6/1, відсутні нормальні умови для ігор, фізкультури та спортивного дозвілля дітей, молоді та дорослих і людей похилого віку, в той час як там пустує територія, яка чудово підходить для відпочинку та спортивного дозвілля.

Мета проекту

Пропаганда здорового способу життя. Створення умов для занять фізкультурою та спортивним дозвіллям мешканцям двору та прилеглих будинків. Організація дозвілля маленьких дітей. Знаходиться на прибудинковій території, поряд відсутні автомобільні шляхи, що є запорукою безпечного відпочинку.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Наша пропозиція зі встановленням дитячого ігрового та спортивного майданчику з вуличними тренажерами та скалодромом є дуже пріоритетною, адже:
1. Надасть можливість займатись фізкультурою дорослим, що своїм прикладом надихатимуть дітей.
2. Створить умови для занять спортом людям похилого віку.
3. Прекрасна альтернатива для тих, хто немає часу або достатніх фінансів на відвідування тренажерного залу, але бажає бути у формі.
4. Дитячі ігрові майданчики- це найкращій спосіб організації дозвілля та відпочинку дітей. Необхідно створити таке місце, де батьки могли б спілкуватися з дітьми та між собою на свіжому повітрі, а діти грати на дитячому майданчику.
5. Продемонструє жителям будинків турботу міської влади.

Для кого цей проект

Результатом реалізації проекту зможуть користуватися всі мешканці мікрорайону. Це будуть батьки з малолітніми дітьми, молодь, люди похилого віку та інші категорії населення міста.

Ключові показники оцінки результату проекту

За результатами реалізації проекту ми очікуємо:
- зростання рівня охоплення дітей фізкультурою та спортом.
- покращення фізичної форми жителів міста.
- збільшення активності дітей на свіжому повітрі.

Я особа, яка не зареєстрована у м.Суми

Ні.
Постійно проживаю

Фотографії

Експертна оцінка