Дитячий спортивний розвивальний майданчик для сімейного дозвілля "Країна мрій" Брав участь

Доданий
02.10.2018
Номер
60
Здоровий спосіб життя

Будівництво дитячого майданчика є вкрай необхідним для маленьких мешканців наших будинків, де майже в кожній квартирі проживає молода родина з одним, двома, трьома дітьми (а таких квартир понад 120).

Автор проєкту
Ірина
Ірина Лукавенко
Бюджет
586 044 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Героїв Крут (Черепіна), 68Б, Суми

Опис

Проблема

За більш ніж 10 років з моменту заселення першими мешканцями будинків, дитячий майданчик не зазнав жодних поліпшень, натомість, час та інтенсивна експлуатація великою кількістю дітей «зробили свою справу» - на сьогодні діти дошкільного та молодшого шкільного віку змушені йти відпочивати та розважатися на інші дитячі майданчики мікрорайону, що становить небезпеку їхньому життю та здоров’ю, оскільки наглянути за ними у батьків не має можливості. Також облаштування дитячого майданчика сприяє збільшенню фізичного розвитку та активності дітей, проведенню вільного часу на свіжому повітрі за цікавими колективними іграми та спілкуванню з однолітками, а не сидіння вдома перед сучасними гаджетами у віртуальній реальності. Крім того, наш двір є прохідним і через нього щодня йдуть до дитячого садочку та шкіл, а потім і повертаються додому діти з сусідніх будинків, при цьому, затримуючись для динамічних ігр в дружньому колективі дітей саме в нашому дворі.

Мета проекту

Розвиток і створення нових локальних безкоштовних місць відпочинку для дітей на свіжому повітрі, має бути в пріоритеті для розбудови кожного сучасного міста, адже щасливе дитинство є запорукою успішного дорослішання наших дітей, розуміння, що вони та їхні здібності, розум необхідні рідному місту та країні, що саме вони є нашим майбутнім.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Будівництво дитячого спортивного майданчика у нашому дворі забезпечить маленьких мешканців своєю власною територією – «Країною мрій», де кожен зможе знайти заняття собі до душі та інтересам, знайти нових друзів та спілкуватися з ними щоденно.

Для кого цей проект

Дитячий спортивний майданчик «Країна мрій» відкриває свій простір та поділиться таємницями з кожною дитиною від року і до повноліття, а також їхніми батьками, дідусями та бабусями, кожен, хто відвідає дитячий майданчик, повернеться до нього ще не один раз з найкращими думками та спогадами про весело та незабутньо проведений час.

Ключові показники оцінки результату проекту

Будівництво дитячого майданчика забезпечить соціалізацію дітей різного віку, навчить найменших першим азам спілкування з однолітками, зацікавить старших дітей до повсякденних необхідних занять спортом та, навіть, таким необхідним перебуванням на свіжому повітрі після занять у школі та дитячому садку.

Я особа, яка не зареєстрована у м.Суми

Ні.
Постійно проживаю