Спортивний простір "Єдність нації" Реалізований

Доданий
02.10.2018
Номер
62
Здоровий спосіб життя

Вже третій рік молодь міста та міська влада розбудовує сучасний спортивний центр під відкритим небом, котрий був би доступним для всіх і кожного. Цього року в планах є спорудження новітнього майданчика із безліччю тренажерів та сучасним баскетбольним майданчиком.

Автор проєкту
Руслан
Руслан Кастін
Бюджет
1 499 478 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Люблинская улица, Сумська міська рада, Суми

Опис

Проблема

В місті дуже обмежена кількість майданчиків, котрі дозволяють займатися спортом безпечно та якісно. Багато мешканців через скрутне фінансове становище мають відмовляти собі в заняттях спортом, адже комерційні зали та абонементи до них є досить дорогими. Саме цей проект надасть змогу розкрити себе кожному громадянину міста та його гостям у новому виді спорту, баскетболі, та підняти рівень своєї фізичної підготовки на спортивних тренажерах, частина з яких розрахована на громадян з обмеженими можливостями, в сучасному центрі, доступному кожному.

Мета проекту

Створити сучасний комплекс, що дозволить займатися молоді та жителям міста Суми різними видами спорту безкоштовно та без обмежень у часі на відкритому повітрі. Створити спортивний майданчик з баскетболу разом із сучасними тренажерами.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Побудова майданчику з сучасним покриттям, що буде безпечним для відвідувачів, для занять баскетболом та волейболом. Створити сучасний майданчик з новітніми тренажерами, котрий дозволить усім без обмежень займатись спортом на професійному рівні.

Для кого цей проект

Молодь міста Суми; жителі міста, що вже займаються спортом; мешканці, що хочуть займатися спортом, але не мають змоги через матеріальні та (або) фізичні чинники.

Ключові показники оцінки результату проекту

Зростання рівня фізичного виховання серед населення, популяризація спорту в місті та спілкування молоді і жителів міста, адже спортивний центр "Єдність нації" стане платформою не тільки для занять спортом, а й для спілкування та пошуку однодумців.

Я особа, яка не зареєстрована у м.Суми

Ні.
Постійно проживаю

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Департамент інфраструктури міста