Стадіон "Єдність нації" На реалізації

Доданий
05.10.2018
Номер
70
Здоровий спосіб життя

Стадіон вже має багато локацій, котрі дозволяють займатись багатьма видами спорту, такими, як: футбол, теніс, крос-фіт, легка атлетика. Але багато людей не можуть відвідати стадіон через те, що не мають змоги перевдягатися та приймати душ після занять спортом. Проект дозволить кожному відвідувати стадіон для занять спортом та комфортно повертатися додому в спальні райони міста.

Автор проєкту
Віталій
Віталій Кацов
Бюджет
703 082 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Люблинская улица, Сумська міська рада, Суми

Опис

Проблема

Стадіон великий, молоді відвідує багато. Але ще більше молоді, котра хоче займатись спортом, але повертатись додому після футболу чи просто занять спортом не кожен може. Адже душових та роздягалень на ньому немає. Також для проведення змагань з футболу командам необхідні, як повітря, роздягальні та душові.

Мета проекту

Створити сучасні роздягальні та душові для жителів, котрі займаються в спортивному центрі - це дасть змогу кожному немов в сучасний спортивний центр приїхати виконати необхідні вправи, прийняти душ та йти на роботу чи навчання.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Побудова корпусу з роздягальнями та душовими. Для спортсменів, котрі будуть змагатись та спортсменів, котрі будуть відвідувати спортивний центр.

Для кого цей проект

Молодь міста, жителі міста, що займаються спортом. Та ті мешканці, що хочуть займатись, але не мають змоги через матеріальні чинники.

Ключові показники оцінки результату проекту

Зростання рівня фізичного виховання серед населення, популяризація спорту в місті, спілкування молоді та жителів міста. Доступні заняття спортом всім верствам та прошаркам населення.

Я особа, яка не зареєстрована у м.Суми

Ні.
Проживаю

Відповідальні підрозділи

Департамент інфраструктури міста