За здоров’ям – на сучасний спортивний майданчик Брав участь

Доданий
09.10.2018
Номер
88
Здоровий спосіб життя

Обладнання мультифункціонального спортивного комплексу для учнів школи, створення дитячого спортивно-розважального комплексу.

Автор проєкту
Любов
Любов Ніконорова
Бюджет
588 384 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Олега Балацкого улица, 32, Сумська міська рада, Суми

Опис

Проблема

У мікрорайоні проживає понад 20000 мешканців, серед яких значна частина – діти та молодь, а також серед мешканців району низький показник залучення до занять спортом та фізичною культурою. Насамперед, це зумовлено відсутністю відповідної інфраструктури.

Мета проекту

Основною метою створення мультифункціонального спортивного комплексу є піклування про здоровий спосіб життя учнів школи та взагалі мешканців мікрорайону та прилеглих до нього територій. На даний час, поруч немає сучасного спортивного майданчика, який є вільним у доступі, яким би могли користуватись не лише учні школи, а і всі без виключення мешканці мікрорайону. Місце, яке було обрано – це територія школи.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Облаштування спортивного майданчика сучасним спортивним обладнанням дасть можливість покращити організацію фізкультурно-спортивної роботи в школі, мікрорайоні.

Для кого цей проект

Реалізація даного проекту надасть можливість учням школи, батькам, педагогам та мешканцям мікрорайону займатися фізичною культурою та спортом.

Ключові показники оцінки результату проекту

Підвищення рівня охоплення учасників навчально-виховного процесу фізичною культурою та спортом. Пропаганда здорового способу життя. Створення сучасного спортивного осередку для зміцнення та збереження здоров’я.

Я особа, яка не зареєстрована у м.Суми

Ні.
постійно проживаю