Спортивний простір "Козацький" Брав участь

Доданий
10.09.2021
Номер
2
Здоровий спосіб життя

З метою створення належних умов для організації дозвілля, залучення до фізичної активності, спортивного розвитку і рухливого способу життя дітей різної вікової категорії, а також дорослих пропонується створення сучасного і актуального спортивного комплексу з вуличними тренажерами на пр. Козацький.

Автор проєкту
Бюджет
744 209 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Козацький проспект, Сумська міська об’єднана територіальна громада, Суми

Опис

Проблема

Місто Суми швидко розбудовується і це чудова показова тенденція розвитку. З часом райони приватних секторів стають густозаселеними. Постає проблема незайнятості дітей, підлітків та молоді. На зазначеному районі відсутня інфраструктура, яка б дозволила залучити мешканців до заняття спортом. У час, коли прогрес, екологічні проблеми, спосіб життя часто мають негативний вплив на здоров’я людей, виникає гостра потреба у створенні умов для фізичного розвитку, пропаганди здорового способу життя, занять спортом людей різної вікової категорії.

Мета проєкту

У час, коли прогрес, екологічні проблеми, спосіб життя часто мають негативний вплив на здоров’я людей, виникає гостра потреба у створенні умов для фізичного розвитку, пропаганди здорового способу життя, занять спортом людей різної вікової категорії. Створивши новий та сучасний спортивний комплексний майданчик з розміщенням тренажерів, столу для гри в настільний теніс, дитячого ігрового майданчика буде досягнута мета, щодо сприяння виховання здорової нації.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Створити новий та сучасний спортивний комплексний майданчик з розміщенням тренажерів, столу для гри в настільний теніс, дитячого ігрового майданчика .
Реалізація проєкту дасть можливість:
- створити сучасні умови для заняття фізкультурою та спортом;
- організувати дозвілля населення громади різних вікових груп;
- розв'язувати актуальні проблеми незайнятості дітей, підлітків, молоді;
- підвищити рівень фізичної та загальної культури населення;
- формувати фізичне, соціальне та духовне здоров’я громадян.

Для кого цей проєкт

Для всіх мешканців та гостей міста, в тому числі чоловіків/жінок, хлопців/дівчат

Доступність проєкту

Даний проект доступний для всіх мешканців громади, в тому числі для літніх людей

Ключові (якісні та кількісні) показники результату проєкту

Цей проект має комплексно вплинути на мешканців масиву. Покращити самопочуття та мотивувати до занять спортом людей старшого віку. Також він відволіче молодь від соціально-небезпечної діяльності та сприятиме поліпшенню контакту між сусідами. Створення спортивного майданчика сприятиме підвищенню рівня фізичної та загальної культури населення; додасть сили, здоров’я та спритності нашому майбутньому поколінню.

Співавтори

Зименко Олександр, Радченко Алла

Соціальна категорія/Рід занять

  • підприємець

Фотографії

Експертна оцінка

Відповідальні підрозділи

Департамент інфраструктури міста