«За здоров’ям – на сучасний спортивний майданчик» Брав участь

Доданий
19.08.2017
Номер
69
Здоровий спосіб життя

Обладнання дитячого, гімнастичного комплексу для учнів школи №21 та мешканців мікрорайону з метою забезпечення рухової активності, фізкультурно-спортивного дозвілля та занять з фізичної культури. Планується облаштувати на території навчального закладу дитячий, гімнастичний комплекс, встановити дитяче розважальне та спортивне обладнання для занять на відкритому повітрі.

Автор проєкту
Любов
Любов Ніконорова
Бюджет
491 600 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Олега Балацького (Котовського), 32, Суми

Опис

Проблема (передумови, обґрунтування необхідності реалізації проекту)

У районі проживає значна кількість дітей та молоді, разом з тим, спотсерігається низкий рівень залучення мешканців до занять спортом та фізичної культури. Насамперед це зумовлено відсутністю відповідної інфраструктури.
Потреба навчального закладу у спортивному майданчику, як одного з базових засобів фізичного розвитку учнів.

Співавтори

Скиданова Анастасія Миколаївна

Короткий опис проекту

Обладнання мультифункіонального спортивного комплексу для учнів школи та мешканців мікрорайону, де буде створено волейбольне, баскетбольне поля та поле для футболу. Планується вирівняти територію майданчика, встановити полімерне покриття, огорожу, ворота, щити, сітки та розмітку для різних видів спорту

Мета проекту

Основною метою створення дитячого гімнастичного комплексу є піклування про здоровий спосіб життя учнів школи та взагалі мешканців мікрорайону та прилеглих до нього територій. На даний час поруч немає сучасного дитячого, гімнастичного майданчика, який є вільним у доступі, яким би могли користуватись не лише учні школи, а і всі без виключення діти та молодь мікрорайону. Місце, яке було обране – це територія школи.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Облаштування дитячого, гімнастичного майданчику сучасним обладнанням дасть можливість покращити організацію фізкультурно-спортивної роботи та дозвілля в мікрорайоні.
Місце розташування - територія школи - буде загальнодоступним.

Для кого цей проект

Реалізація даного проекту надасть можливість мешканцям мікрорайону займатись фізичною культурою та спортом, забезпечувати цікаве дозвілля.

Ключові показники оцінки результату проекту

Пропаганда здорового способу життя. Створення сучасного спортивного осередку для зміцнення та збереження здоров'я.
Реалізація даного проекту матиме значний соціальний ефект, який виявлятиметься у створенні належних умов для духовного, інтелектуального, спортивного та творчого розвитку дітей, молоді та мешканців різного віку. Економічна спрямованість проекту полягає у забезпеченні ефективного використання коштів місцевого бюджету на розвиток освіти, культури та спорту.

Тип проекту

локальний

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління капітального будівництва та дорожнього господарства