Місце для дозвілля дітей та занять спортом «Щасливе дитинство» (вул. Металургів, 4) Реалізований

Доданий
04.10.2018
Номер
66
Здоровий спосіб життя

Створення сучасних умов для фізичного та виховного розвитку дітей та молоді, які мешкають в районі вулиць Металургів, Новопоселенської, Горького, Праці. Дитячий майданчик з ігровим обладнанням та спортивними тренажерами дозволять створити необхідні умови. А розпис теплопункту на дитячу тематику додасть естетичного вигляду двору та створить позитивний настрій дітям та їх батькам.

Автор проєкту
Надія
Надія Заболотна
Бюджет
749 514 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Металургів, 4, Сумська міська рада, Суми

Опис

Проблема

На даний час на території дитячого майданчику та прилеглій до нього територій не має можливості та безпечних умов для відпочинку, фізичного оздоровлення та розвитку дітей та молоді які мешкають в цьому районі.

Мета проекту

Створення умов для фізичного і виховного розвитку. Побудування сучасного дитячого/спортивного майданчика з ігровими комплексами, спортивними тренажерами та іншого обладнання допоможуть вирішити ці проблеми. Нададуть можливість виховувати європейські цінності та розвивати фізичну та соціальну культуру, культуру поведінки. Розфарбований теплопункт стане окрасою двору, створить естетичний вигляд.

Пропоноване рішення, щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Встановити спортивного та дитячого обладнання. Побудова ігрових комплексів, освітлення. Розпис теплопункту.

Для кого цей проект

Для мешканців, дітей та молоді, які мешкають по вул. Металургів, 4 та прилеглих районів.

Ключові показники оцінки результату проекту

Реалізація даного проекту дозволить підвищити рівень охоплення дітей та молоді фізкультурою та спортом. Також зросте рівень культури, буде розвиватися фантазія та уява дітей.

Я особа, яка не зареєстрована у м.Суми

Ні.
Проживаю

Фотографії